Hava Durumu

Aktaş’tan hastalara moral ziyareti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kanser hastalarına moral ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2018 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Aktaş’tan hastalara moral ziyareti
 Başkan Alinur Aktaş, Kanser Haftası münasebetiyle Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aktaş, Türkiye’de verilen sağlık hizmetlerinin Avrupa’daki birçok ülkeyi imrendirecek çapta olduğunu söyledi. Aktaş, Türkiye’de alanında ikinci büyük kurum olan Onkoloji Hastanesi’ni ziyaret edip hastalarımıza selam verelim istedik. Ancak yeni hastaneler yapmak, yeni cihazlar edinmek kadar sağlıklı kalmayı da konuşmak lazım. Beslenmeye, spor yapmaya ve hayatı o şekilde yaşamaya dikkat ederek, daha sağlıklı kalabilmek lazım” dedi. 
Aktaş, “Klasiktir ama, ‘Allah eksikliğini vermesin, Allah da düşürmesin’ deriz her zaman. Hastalık yaşandığı takdirde, burada güler yüzleriyle, ilgileriyle üst seviyede bir ekibin hazır olduğunu gördük. Hastane çalışanlarını tebrik ediyorum, hastalarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu. 
Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Halil Karahan da hasta ve çalışanlara verdiği moral dolayısıyla Başkan Aktaş’a teşekkür etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.