Hava Durumu

Altın ve pırlanta yüzükleri sahteleri ile değiştiren 2 kadın yakalandı

Bursa'da kuyumcu dükkanlarına gidip yanlarındaki yüzüklerle, pırlanta ve altın yüzükleri değiştirerek hırsızlık yapan Selin G. ile Zehra S. polisler tarafından yakalandı. Şüphelilerin yüzükleri değiştirme anı güvenlik kameraları tarafından görüntünlendi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2019 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2019 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Altın ve pırlanta yüzükleri sahteleri ile değiştiren 2 kadın yakalandı
 Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir hafta içerisinde 4 farklı kuyumcudan altın ve pırlanta yüzükleri çalıp, yerlerine sahtelerinin konulduğu ihbarları üzerine geniş çaplı soruşturma başlattı. 30 saatlik güvenlik kamerasını incelemeye alan ekipler, şüphelilerin Selin G. ve Zehra S. olduğunu tespit etti. Şüphelilerin Kuyumcular Çarşısı'nda olduğunu belirleyen güven timleri, 2 şüpheliyi bir kuyumcuda yüzükleri değiştirdikleri sırada yakaladı.



Şüpheli kadınların üst aramasında, bir miktar para ve 11 adet yüzük ele geçirildi. Öte yandan el çabukluğu ile hırsızlık yapan 2 kadının yüzükleri değiştirme anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Selin G. ile Zehra S.'nin, kuyumcudan denemek için aldıkları altın ve pırlanta yüzükleri el çabukluğu ile ceplerınden çıkardıkları ile değiştirdikleri belirtildi. Gözaltına alınan Selin G. ile Zehra S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.