Hava Durumu

Araştırmacı Yazar Şira Mercan: İsminiz, kaderimizi etkiliyor

ÇOCUKLARA isim vermeden önce o ismin anlamına dikkat etmenin ve çok ağır anlamlar içeren isimler tercih etmemenin gerektiğini belirten Araştırmacı Yazar ve İsim Uzmanı Şira Mercan’ın, harflerin de enerjisini dikkate alarak negatif enerjiler barındırmayan isimler seçmemiz gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Araştırmacı Yazar Şira Mercan: İsminiz, kaderimizi etkiliyor
 Yeşim Tekstil’in Kadın ve Çocuk Kulübü ve Uludağ Soroptimist Kulübü iş birliğiyle hayata geçirilen “Kelebeğin Dünyası” projesi söyleşileri devam ediyor. Kadınların eğitim, sağlık ve kişisel gelişim konularında farkındalığını arttırmak amacıyla organize edilen etkinlik; Araştırmacı Yazar ve İsim Uzmanı Şira Mercan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yeşim Tekstil Mavi Konferans Salonu’ndaki programda Yeşimlilerle bir araya gelen Şira Mercan, “İsimlerimiz Kaderimizi Nasıl Etkiler?” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi. “İsmin Kaderini Nasıl Etkiliyor?” ve “Bebeğin İsmi” kitaplarının yazarı da olan Mercan, isim enerjileri ve isimlerimizin hayatlarımızı nasıl etkilediği ile ilgili deneyimlerini paylaştı. Mercan; isimler, astroloji, sayılar, hayatımızda yaşadığımız her şey vebaşımıza gelebilecek olayları nasıl anlamlandırmamız gerektiğiyle ilgili evrendegizli bir dil olduğunu ve bu dilin temel adının enerji olduğunu belirtti. Evrendeki tüm enerjilerinbelli bir şekle büründüğünün altını çizen Mercan, “İsim olarak bildiğimiz her enerjinin bir şekli vardır. Bizlerin de birer şekli ve ismi var. Hiç birimizin hayata karşı yaklaşım tarzı ve enerjisi birbiriyle aynı değil. Her ismin içinde farklı harfler, farklı anlamlarve enerjiler var.Muhyiddin-i İbn-i Arabi’nin ‘Bizler bir zamanlar yüksek harflerdik ve yer yüzüne indik. Kâinatta şahit olunan her şey insana gönderilmiş bir mektuptur.’ sözünü çok severim. Hepimizin isimlerimizle ilgili farklı deneyimleri var ve isimlerimizi etkileri son derece yüksek. Anadolu’da özellikle hastalıklarla mücadele eden çocukların isimlerini değiştirme geleneği vardır. Çünkü biliyoruz ki isim değişince kader de değişiyor.” şeklinde konuştu. Mercan şöyle devam etti: “İsimlerini taşıdığımız aile büyükleribu dünyadan ayrılırken bazı enerji defterlerini bizlere bırakırlar. Onların geçmişlerinde yaşadıkları olumsuzların izleri bizlere kadar sirayet eder. Söz konusu olumsuzlukların etkileri o ismi taşıyanda da görülebilir. O nedenle çocuğumuza isim verirken dikkatli olmamız gerekiyor. Vereceğimiz isim onunkaderini de etkileyecektir.”


“ÇOCUĞUNUZUN ENERJİSİNİ HİSSETMEYE ÇALIŞIN”



Anne adaylarına da seslenen Mercan, “Doğacak çocuğunuzun enerjisini o daha dünyaya gelmeden hissetmeye çalışın. Böylece ona göre kendinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.” diye konuştu. İsim verirken dikkat edilmesi gerekenlere de değinen Mercan, önce ismin anlamına odaklanmak gerektiğini ve çok ağır anlamlar içeren isimlerin tercih edilmemesi gerektiğini kaydetti. Mercan, isimlerin içinde negatif enerjiler barındırmaması gerektiğine de vurgu yaparak;yağmur, sarp, doruk, ateş, savaş ve mecnun gibi kelimeleri tercih etmemek gerektiğini ve harflerin enerjisine de dikkat etmek gerektiğini sözlerine ekledi. Mercan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Temel konu isimlerimizle mutlu olup olmadığımız. Eğer mutlu değilsek bunların sebeplerini iyi araştırmamız gerek. İsmimizin değişmesi bir yana, ismimizdeki bir harf bile değişse enerjimiz değişmekte. Örneğin ‘A’ harfinin başlatıcı, enerjiyi başlatan, öncü bir tarafı var. İsminde “A” harfi olan ya da ismi “A” harfi ile başlayanlar lider ruhlu ve mantıklı olabiliyor ayrıca duygusallığa kendilerini kaptırmıyorlar.”


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.