Hava Durumu

Aşçılık öğrencileri yine ödülle döndü

Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 14. Uluslararası Mutfak Günleri Yarışması’ndan 2 altın, 9 gümüş, 3 bronz 2 merit madalya ile döndü.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2016 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Aşçılık öğrencileri  yine ödülle döndü

İstanbul’da düzenlenen ve 25 ülkeden 400’ü yabancı deneme Bonusu olmak üzere toplam 2000 aşçının 70 kategoride yarıştığı 14. Uluslararası Mutfak Günleri’nde 25’i yabancı olmak üzere 100 kişilik jüri tarafından değerlendiriliyor.

Önceki yıllarda birçok başarıya imza atan Harmancık MYO Aşçılık Programı öğrencileri bireysel olarak katıldıkları alanlarda dereceye Casinoslot sahip olurken; ekip olarak katıldıkları “Modern Türk Mutfağı” yarışmasında da hazırladıkları menü ile ikinci oldu.

Gençler Pratik Ekip Yarışmasında da, Onur Erdem’in “Şalgamlı Pilav ile Fesleğen Soslu Somon Füme Sarma”sı, Oğuz Eroğlu’nun “Şarapla Çektirilmiş Pancar Sos Eşliğinde Risotto Yatağında Fesleğenli Köfte”s, Tolunay Çetin’in “Milföy Külahında Bademli ve Kestaneli Muhallebi”si ile üçüncülüğe layık görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.