Aşçılık öğrencileri  yine ödülle döndü

İstanbul’da düzenlenen ve 25 ülkeden 400’ü yabancı olmak üzere toplam 2000 aşçının 70 kategoride yarıştığı 14. Uluslararası Mutfak Günleri’nde 25’i yabancı olmak üzere 100 kişilik jüri tarafından değerlendiriliyor.

Önceki yıllarda birçok başarıya imza atan Harmancık MYO Aşçılık Programı öğrencileri bireysel olarak katıldıkları alanlarda dereceye sahip olurken; ekip olarak katıldıkları “Modern Türk Mutfağı” yarışmasında da hazırladıkları menü ile ikinci oldu.

Gençler Pratik Ekip Yarışmasında da, Onur Erdem’in “Şalgamlı Pilav ile Fesleğen Soslu Somon Füme Sarma”sı, Oğuz Eroğlu’nun “Şarapla Çektirilmiş Pancar Sos Eşliğinde Risotto Yatağında Fesleğenli Köfte”s, Tolunay Çetin’in “Milföy Külahında Bademli ve Kestaneli Muhallebi”si ile üçüncülüğe layık görüldü.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner37

Test kitabının içinden uyuşturucu çıktı
Bursa'da test kitabının içine uyuşturucu saklayan zehir taciri kadın polisten kaçamadı.

Haberi Oku