Hava Durumu

Bakan Müezzinoğlu'nun karşısında kürsüde konuşurken fenalık geçirdi

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (BAL-GÖÇ) Bursa'da düzenlediği, iftar yemeğinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da bulunduğu programda konuşma yapan Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu kürsüde bir anda fenalık geçirdi. Kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Gençoğlu oturup dinlendikten sonra konuşmasına devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2017 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bakan Müezzinoğlu'nun karşısında kürsüde konuşurken fenalık geçirdi
 Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'da katıldı. Proramda selamlama konuşması yapmak isteyen Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Turhan Gençoğlu, konuşmasına başladıktan yaklaşık 1 dakika sonra kürsüde fenalık geçirdi. 2014 yılında kalp rahatsızlığı sebebiyle ameliyat olduğu belirtilen Gençoğlu'na ilk müdahale programa katılan vatandaşlar tarafından yapıldı. Kürsünün hemen yanındaki sandalyeye oturtulan Turan Gençoğlu'na su verildi. 2 dakika dinlenen ve Bakan Müezzinoğlu'nun yanına gelen Gençoğlu, tekrar kürsüye çıkarak konuşmasını tamamladı. Gençoğlu, "Rahatsızlığım sebebiyle sendrom yaşadım.Kusura bakmayın. BAL-GÖÇ'ümüzün düzenlediği iftar programında sizlerle olmak mutluluk verici" dedi.
"İSTİSNAİ VATANDAŞLIK STATÜSÜNE KAVUŞTURACAĞIZ"
Balkanlarda yaşayan soydaş vatandaşların sorunlarıyla ilgilendiklerini belirten Bakan Müezzinoğlu,"Annesi ve babası vatandaş olan ancak birinci derece yakınları vatandaş olamamış olanların istisnai vatandaşlıkla ilgili müracaatlarını BAL-GÖÇ alacak ve dosya halinde tamamlayacak. Onları hızlı bir şekilde vatandaşlığa almanın gayretini göstereceğiz. Sizlerden istirham ediyorum.Bu alanda sorunu olan ne kadar kişi varsa BAL-GÖÇ'e müracaat etsin. Bunları 1 yada 2 ay içinde İçişleri Bakanlığı'mızla birlikte istisnai vatandaşlık statüsüne alacağız. Artık balkanlardan gelen vatandaşımız pasaport süresi kadar daimi ikametini alıyor. Bununla ilgili sorun varsa teknik sıkıntıdır. Sorun o an varsa bize bildirsin" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.