Hava Durumu

Balık pazarı Gemlik’in hizmetine açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemliklilerin önemli buluşma noktalarından olan Balık Pazarı’na uygulanan kentsel tasarım projesi ilçeye değer kattı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2016 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2016 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Balık pazarı Gemlik’in hizmetine açıldı

Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesi tamamlandı. Çalışmalar kapsamında mevcut çelik konstrüksiyon çatı sökülürken, zeminden çatıya ve çevresine kadar tüm bölgelerde yapılan ahşap uygulamalarla Balık Pazarı estetik bir görünüme kavuşmuş oldu. Gemlik’in nabzının attığı Balık Fenomenbet Pazarı’nın açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Altepe açılışta yaptığı konuşmada, ”Bugün Gemlik’in kalbinin attığı Balık Pazarı’nı ilçemize yakışır hale getirdik. Eski uygulamadan kaynaklı rahatsızlıklar vardı. Buranın daha estetik, ferah ve sıcak bir ortam haline gelmesi isterdi. Ahşap uygulamalarıyla güzel bir kentsel tasarım projesini Gemlik’e kazandırmış olduk. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.