Hava Durumu

Başarılı öğrenciyeher alanda destek

Sektörünün öncü firmalarından Öztimurlar İnşaat, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü seçecek en yüksek puana sahip 5 öğrenciye aylık 500 TL burs verecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başarılı öğrenciyeher alanda destek

Nitelikli öğrenci kitlesini yükseltme hedefi için Bursa’nın önde gelen kurum ve kuruluşlarının desteğini alan Uludağ Üniversitesi yöneticileri, öğrencilere burs vermeyi taahhüt eden firmalar ile protokol imzalamaya devam ediyor. Orhangazi Belediyesi, Bursa Ticaret Borsası, Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi ile Eker Süt firmalarının katkı koyduğu projeye bir destek de Öztimurlar İnşaat’tan geldi. Üniversite yönetimi Öztimurlar İnşaat ile UÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü seçecek en yüksek puana sahip 5 öğrenciye aylık 500 TL burs verilmesi konusunda protokol imzalandı. Öğrencilerin 2,5 Tempobet ortalama puanı tutturmaları ve sınıflarını geçmeleri durumunda bursları 4 yıl boyunca hiç kesintiye uğramadan verilmeye devam edecek. Ayrıca İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü birinci olarak bitirecek olan öğrenciye Öztimurlar İnşaat tarafından ayrıca 750 TL daha burs verilecek.

FİRMALAR YATIRIM YAPMIŞ OLUYOR

Rektörlük B Salonu’nda düzenlenen imza töreninde konuşan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, “Bu projeye destek vermek, sahip çıkmak demek Bursa’ya sahip çıkmak demektir. Eğer başarılı öğrenci Uludağ Üniversitesi’ne gelirse, üniversitenin de eğitim kalitesi yükselecektir. Kaliteli öğrenci de ileride çalışacağı firmalara katkı sağlayacaktır. Dolayısı ile firmalar bu projeye destek vermek ile bir nevi kendilerine yatırım yapmış olacaklar” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.