Hava Durumu

Başkan Aktaş’tan duyarlı personele ödül

Bursa’da bir vatandaşın altınlarını klozete düşürdüğü ihbarı üzerine harekete geçerek mağduriyeti kısa sürede gideren BUSKİ personeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ağırlanarak saat ile ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2020 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2020 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başkan Aktaş’tan duyarlı personele ödül
 Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir kişinin altınlarını klozete düşürdüğü yönündeki ihbar üzerine BUSKİ ekipleri hareke geçti. Yapılan kazı sonucu kurdele üzerine iğneli 10 çeyrek altın, ekipler tarafından kanalizasyondan çıkartıldı. Yardımlarıyla Türkiye’ye örnek olan BUSKİ personelini, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş makamında ağırladı. BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç’in de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Aktaş vatandaşın mağduriyetini kısa sürede gideren personeli tebrik etti. Yaşanan olayı ekiplerden de dinleyen Başkan Aktaş, BUSKİ personelinin yardımının örnek olduğunu dile getirdi.

 

Saat hediye edildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, fedakarca çalışan personele teşekkür etti. Kısa süre önce bir ailenin mağduriyetinin giderilerek mutlu edildiğini belirten Başkan Aktaş, “BUSKİ yoğun bir şekilde 17 ilçe ve 1058 mahallede altyapı çalışmalarını, arıtma tesisleri, yağmur suyu hatları gibi çalışmalarını sürdürürken; konusu olmayan işlere de girebiliyor. 4-5 gün önce İnegöl ilçesindeki Burhaniye Mahallesi’nde bir ailemiz altınlarını kanalizasyon hattına düşürmüş. 2 gün sonra bizlere müracaat ettiklerinde, arkadaşlarımız yaptıkları kazı çalışmasıyla altınların bulunmasını sağladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaretin sonunda Başkan Aktaş tarafından altınların bulunmasında emeği geçen personele saat hediye edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.