Hava Durumu

Başkan Altepe´den muhtarlara güvence

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Sait Ergen ile mahalle muhtarlarını ağırladı. Ankara Yolu’ndaki yeni belediye binasında gerçekleşen görüşmede konuşan Başkan Altepe, yatırım ve hizmetlerin yerini bulmasında mahalle muhtarlarının büyük önem taşıdığını belirterek, Bursa’nın 1070 mahallesinin ihtiyaç hissettiği yatırım ve hizmetlere er ya da geç kavuşacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başkan Altepe´den muhtarlara güvence
 Osmangazi muhtarları, görüşme başlangıcında Başkan Altepe’ye çiçek takdim ederek, yeni binanın hayırlı olması dileğinde bulundu. Muhtarlar görüşmede tek tek söz alarak mahallelerinin sorunlarını iletti.

Açık cek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı yönetirken mahalle muhtarlarının büyük desteğini gördüklerini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi olarak yatırım ve hizmetlerin tamamını halk için gerçekleştirdiklerini, halkın arzu ve isteklerinin yerine gelmesi anlamında gece gündüz faaliyet gösterdiklerini vurgulayan Başkan Altepe, vatandaşın birebir temsilcisi olan muhtarlardan da bu noktada, tespitlerin yapılması ve sorunların çözülmesi anlamında azami oranda faydalandıklarını ifade etti. Muhtarlar için Büyükşehir’de ayrı bir birim kurulduğunu, bu birimin yanı sıra her bir muhtarın acil durumlarda birebir makama ulaşmasını sağladıklarını belirten Başkan Altepe, “Biz halk için halkın önündeki engellerin tümüyle kaldırılması için çalışıyoruz. Bu anlamda da muhtarların varlığı bizim için çok önemli. Onlar ne derse, ne isterlerse görev kabul ediyoruz” dedi.

Sıkıntı yok

Başkan Altepe, ‘Bütünşehir Yasası’ndan da yararlanarak’ şehrin tüm sorunlarını giderme noktasında yoğun çaba gösterdiklerini belirtti. Yürürlüğe alınan yasayla birlikte Bursa’nın 1070 mahallesinden sorumlu hale geldiklerini, her mahalle için bölge bölge ayrı yatırım planlaması yaptıklarını vurgulayan Başkan Altepe, “Buradan tüm muhtarlarımızın müsterih olması noktasında çağrıda bulunuyorum. Mahalleleri için ne gerekiyorsa yapılıyor. Yapılmaya da devam edecek. Acil ihtiyaçlar hemen, zamanlama isteyen yatırımlar da yatırım programındaki tarihleri itibariyle sonuçlandırılacak. Bursa’nın her bir bölgesi, ihtiyaç hissettiği yatırım ve hizmetlere er ya da geç kavuşacak. Bunun için buradayız” diye konuştu.

Görüşmede mahalle muhtarları adına söz alan Bursa Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Sait Ergen ise Başkan Altepe’nin kendilerine yönelik hassasiyetinden ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinden son derece memnun olduklarını ifade etti. Bursa’da yatırım ve hizmet anlamında lafa gerek kalmadığını, yapılanların her şeyi gözler önüne serdiğini belirten Ergen, Bursa’nın yararına ne varsa Büyükşehir’le birlikte onu gerçekleştirmek için hazır olduklarını anlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.