Hava Durumu

Başkan Özkan’dan Kurban Bayramı mesajı

BURSA'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Özkan mesajında, içerisinde pek çok güzelliği barındıran bayramların asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olduğunu ifade ederek, bayramın tüm dünya için huzur ve barış getirmesini diledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2019 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2019 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başkan Özkan’dan Kurban Bayramı mesajı
 Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir mesaj yayınladı. Başkan Özkan mesajında, içerisinde pek çok güzelliği barındıran bayramların asırlardır süregelen en önemli manevi değerlerimizden biri olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.


YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DUYGULARINI PEKİŞTİRİYOR



Dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, manevi iklimiyle bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran, ortak bir ruhla kaynaştıran bayramların, adeta geçmişten geleceğe bir köprü niteliği taşıdığını ifade eden Özkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:



“Toplum olarak yaşadığımız müstesna günlerden biri olan mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Ailelerin, komşuların, dost ve akrabaların birbirlerini ziyaret ettiği, ihtiyaç sahiplerinin daha fazla hatırlandığı bu özel günler, kuşkusuz ki aziz milletimizin yardımlaşma ve dayanışma duygularını da yoğun olarak yaşamasına vesile olmaktadır. Maddi ve manevi zenginliklerimizi paylaşarak çoğalttığımız, bizi asırlardır olduğu gibi birbirimize sıkıca bağlayan, aşımızı, ekmeğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi paylaştığımız nice bayramlara ulaşmak dileğiyle, başta milletimizin olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.