Hava Durumu

Başkan Torun Osmangazi Danışma Meclisi toplantısında konuştu

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Osmangazi İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuştu. Başkan Torun, FETÖ ihanet çetesi tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin ardından yaşanan OHAL ve soruşturmalar sürecinde bazı kesimlerin mağdur üretmeye çalıştığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 20:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başkan Torun Osmangazi Danışma Meclisi toplantısında konuştu
 Başkan Torun konuşmasında, Bursa’da FETÖ operasyonlarında son bir hafta itibari ile 2872 kişinin açığa alındığını ve bunların 1599’unun görevinden ihraç edildiğini belirtti. Bu işlemler yapılırken bu  kişilerin bu yapı ile ilgili ilişkisine dair belge ve bilgilere ulaşıldığını vurgulayan Başkan Torun, “ Bu süreçte asıl mağdur 241 şehidimiz, gazilerimiz, yakınları ve milletimizdir. Kimse bunların ötesinde mağdur üretmeye çalışmasın. Devletimizin elinde kayıtlar var. İncelemeler belgelerle yapılıyor. Devam eden incelemelerin sonunda 72 kişi görevine iade edilmiş.  Bu konuda gerçekten mağduriyet yaşadığı  tespit edilen kişiler zaten görevlerine dönecekler” dedi.

15 Temmuz gecesinde ve sonrasında milletin gösterdiği iradenin içinde bulunulan  süreçte de sürdürülüp,  her an teyakkuzda olunması gerektiğini belirten Başkan Torun,  “FETÖ terör örgütü, PKK’sı, DAEŞ’i…Biz tüm terör kaynaklarına karşı bir olacağız, beraber olacağız, dimdik duracağız.Bize düşen her zaman bir olmak, beraber olmak, fitneye, fesada prim vermemektir. Son zamanlarda zaman zaman dezenformasyonlara uğrayabiliyoruz. Bizi dışarıdan yıkamazlar, bu yüzden fitne çıkararak bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar var. AK Parti için çalıştıklarını, bizden daha fazla AK Partili, bizden daha fazla Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım taraftarı olduğunu, bu ülkeyi bizden daha fazla düşündüğünü öne süren bazılarının gerçekte fitne kaynağı olduklarını çok rahat bir şekilde müşahade edebiliyoruz. Bunlara itibar etmeden yolumuza devam edeceğiz.Biz gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz ve bu gücün karşısında ne FETÖ ne de başka bir şer kaynağı duramayacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.