Hava Durumu

Başkentte Bursa Zirvesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ankara’daki Bursaevi’nde düzenlenen toplantıda Bursa milletvekilleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Başkentte Bursa Zirvesi

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti, CHP ve MHP milletvekillerinin tam kadro olarak katıldığı toplantıda, Bursa’da yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar ele alındı.

 

TBMM’deki bütçe görüşmeleri nedeniyle hareketli günlerin yaşandığı Ankara, önemli bir Bursa buluşmasına ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Kalesi’nde restore edilerek hizmete açılan Bursaevi’nde düzenlenen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa milletvekilleriyle bir araya geldi. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti Bursa Milletvekilleri;  Emine Yavuz Gözgeç, Hüseyin Şahin, İsmail Aydın, Zekeriya Birkan, Hakan Çavuşoğlu, Bennur Karaburun, Muhammet Müfit Aydın, Osman Mesten
Chp Bursa Milletvekilleri: Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, ve Mhp Bursa Milletvekilleri: İsmet Büyükataman, Kadir Koçdemir, olmak üzere tam kadro olarak katıldığı toplantıda, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun da hazır bulundu.

MÜEZZİNOĞLU’NA RAPOR

Ayrıca Mhp Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman tarafından Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na  Bursa’daki  sağlık uygulamalarıyla ilgili kapsamlı bir rapor sunuldu. Sunulan raporda Bursa’daki hastanelerin genel durumu, sağlık çalışanlarının sorunları ve beklentilerinin neler olduğuna dair açıklamalara yer verildi.

Basına kapalı olarak yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda, hem merkezi hükümet hem de Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’da yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar ele alındı. İktidar muhalefet ayırt etmeksizin Bursa özelinde ortak bir paydada buluşulması ve güçlü bir Bursa lobisi oluşturulması amacıyla düzenlenen toplantının bundan sonra da düzenli olarak yapılacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.