Hava Durumu

BEKSİAD BAŞKANI YILDIZ: JUNIOSHOW’LA ÜLKE KAZANIYOR.

8-11 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’nda (JUNIOSHOW), yer alacak katılımcı firmaların stant yerleri, çekilen kura ile belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2019 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2019 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BEKSİAD BAŞKANI YILDIZ: JUNIOSHOW’LA ÜLKE KAZANIYOR.
 Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (BEKSİAD), Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) işbirliğiyle yılda iki kez düzenlediği JUNIOSHOW fuarının, 2020 Ocak ayında yapılacak ve Sonbahar-Kış ürünlerinin sergileneceği fuarına ilişkin stant kuraları çekildi.

Fuara 168 firma katılacak

Kura öncesinde değerlendirmelerde bulunan BEKSİAD Başkan Ömer Yıldız, fuarın sektör adına hayırlar getirmesini diledi. Yıldız, “Ocak ayında kapılarını açacak olan yılın ilk fuarında 160’ın üzerinde firma stant açacak. Fuara olan ilgi her yıl seferinde artıyor ve bu bizi, sektörümüzün geleceği adına fazlasıyla mutlu ediyor. Bu noktada Fuar Komisyonu’muz başta olmak üzere fuarın bugüne ulaşmasında emekleri bulunan herkese çabalarından ötürü teşekkür ederim. Nasıl ki BEKSİAD, Bursa’nın bir markasıysa, artık JUNIOSHOW da şehrimizin bir markası oldu. Bu markaya ne kadar sahip çıkarsak, sektörümüze de aynı oranda sahip çıkmış oluruz. JUNISHOW’la hem sektörümüz hem şehrimiz hem de ülkemiz kazanıyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.