Hava Durumu

BESDER’den Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e ziyaret

BURSA Estetik Sektörü Çalışanları Derneği (BESDER), Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret etti. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde en büyük hassasiyetlerinin hijyen ve kaliteli hizmet verilmesi olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2019 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2019 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BESDER’den Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e ziyaret
 Bursa Estetik Sektörü Çalışanları Derneği (BESDER), Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret etti. Yeni görevi nedeniyle Başkan Erdem’i tebrik eden BESDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülin Çifçi, dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yeni bir dernek olduklarını söyleyen BESDER Başkanı Gülin Çifçi, “Sektörümüzde faaliyet gösteren firmalarımızı temsil edecek bir kuruluşun eksikliğini hissediyorduk. Bizler de yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte BESDER’i kurduk. Kentimizde güzellik ve estetik sektöründe faaliyet gösteren tüm firmaların gelişimine destek olmayı amaçlıyoruz. Çalışanların sertifikalandırılması ve mesleki yeterliliklerinin belgelendirilmesi noktasında hizmet veriyoruz. Ayrıca halkımızın belgesiz ve izinsiz çalışan yerler hakkında bilinçlendirilmesi noktasında da çalışmalar yürütüyoruz. Hedefimiz Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ve belediyelerimizle birlikte bilirkişilik ve denetimler konusunda ortak çalışmalar yapabilmektir” diye konuştu.


Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise ilçe sınırları içerisinde denetimsiz ve kalite standartları dışarısında hizmet veren kurumlara asla izin vermeyeceklerinin altını çizdi. En büyük hassasiyetlerinin hijyenik ortam ve kaliteli hizmet olduğunun vurgulayan Başkan Turgay Erdem; “Merdiven altı işletmeler konusunda bir şikayet aldığımız anda ilgili birimlerimiz harekete geçiyor. Bu konuda en çok şikayet ise hijyenik olmayan ortamlar ve hizmet kalitesinin yetersiz olması noktasında geliyor. Bu hoşnutsuzluk bizlere ulaştığı anda hemen müdahale ediyoruz. Sizlerle de sektörünüzü ilgilendiren firmaların denetlenmesi noktasında işbirliğine gidebiliriz. Önceliğimiz yetki sınırlarımız içerisinde vatandaşın güvenliği ve kaliteli hizmete ulaşabilmesidir. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.