Hava Durumu

Beşevler'de 'balık' dönemi...

Yaklaşık 1.5 yıl önce menüsüne dahil ettiği dünya mutfaklarından seçeneklerle tüm dikkatleri üzerine çeken BURFAŞ Beşevler Sosyal Tesisleri, şimdi de bünyesinde balık restoranı açtı. Restoranın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, uygun fiyatlarla kaliteli hizmeti Bursalılarla buluşturan BURFAŞ tesislerinin şehrin sosyal hayatına da hareket getirdiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Beşevler'de 'balık' dönemi...
 Deniz ve tatlı su balık çeşitlerinin servis edildiği restoran, Başkan Altepe tarafından hizmete alındı. İlginin yoğun olduğu açılışa Başkan Altepe’nin yanı sıra Vali Yardımcısı Fatih Kadiroğlu, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık ve Bursaspor Başkanı Ali Ay da katıldı. Beşevler Meydanı’nda 45 dönümlük park alanı içerisinde bulunan, oturma grupları ve mimarisiyle sahil havasını aratmayan mekanın açılışında, Başkan Altepe ve protokol üyelerine tuzda 5 kilogramlık levrek ikram edildi.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Beşevler Sosyal Tesisleri’nde hizmete giren restoranla birlikte artık Bursalıların uygun ve kaliteli hizmetle şehir merkezinde balık yiyebileceğini ifade etti. BURFAŞ tesislerinin kalitesinin toplumun büyük kesimince bilindiğini kaydeden Başkan Altepe, “Toplumsal hayatını canlandırmak, yaşam kalitesini artırmak için Bursa’nın her köşesine tesis kuruyoruz. Yaklaşık 53 tesis oldu. Bunların 23’ü restoran şeklindedir. Trbet Hedefimiz kaliteli hizmeti uygun fiyatla vatandaşlarımıza sunmaktır. Gıda kalitesinden ustalara ve personele kadar, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi. Beşevler’deki restoranın hayırlı olması dileğinde bulunan ve emeği geçenleri kutlayan Başkan Altepe, “Burası zaten güzel bir buluşma yeriydi. İkinci katı da balık restoranı olarak düzenleyerek, buluşma yerinin güzelliğini katlamış olduk” diye konuştu.

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy da söz alarak, konukları selamlayan bir konuşma gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.