Hava Durumu

BİLDEF Kadın Kolları Kahvaltıda Buluştu

Bursa’da yer alan 33 farklı il derneğini bir araya gelmesi ile oluşan, BİLDEF Kadın Kolları Merinos Parkı’nda yer alan Gölpark Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BİLDEF Kadın Kolları Kahvaltıda Buluştu
Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİDEF) Kadın Kolları’nın vermiş olduğu kahvaltıya Bursa AK Parti Milletvekilleri Bennu Karaburun ile Emine Yavuz Gözgeç, BİLDEF Genel Başkanı Mustafa Dursun ve eşi, BİLDEF Yönetim Kurulu üyeleri Recep Yıldırım, Halim Konuk, Hakkı Sarıtaş, Nursel Kaleoğlu, Ahmet Aslan, Mehmet Demir, Ali Bozkurt, Dursun Çetin, Tahsin Yıldız, Ramazan Alp, Mehmet Demirci, Necip Daş, Cemalettin Korkmaz, Bekir Metin, Mustafa Aytaç ile Hidayet Saat ve eşlerinin katıldı.

Kahvaltıda BİLDEF Genel Başkanı Mustafa Dursun, “Kadın Kollarımızın düzenlemiş olduğu bu güzel organizasyonunda emeği geçenleri kutlarım. Biz Bursa‘da 33 il derneğinin bir araya gelmesi ile kurulduk ve şu ana kadar da bu birlik ve beraberliğimizi en iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Bursa genelinde Dernek olarak birçok etkinliğe imza attık. Atmaya da devam edeceğiz. Bizler Anadolu’nun değişik illerinden Bursa’ya gelmiş ve birlik ve beraberliklerini kaybetmemek için dernekleşmiş 33 farklı derneğin bir araya gelmesiyle oluşmuş bir federasyonuz. Dernek başkanlarımız ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz ve elimizden geldiği kadar da çalışıp Bursa’da neler yapabiliriz ve Bursa’ya ne gibi bir katkı da bulunabiliriz diye istişarelerde bulunuyoruz” diye konuştuk.

‘ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ’

BİLDEF Kadın Kolları Sorumlu Üyesi Nursel Kaleoğlu, “Konuşmasında bizler de Bursa’da kadın kolları olarak üzerimize düşen bütün görevleri yapmaya hazırız. Kadın kolları olarak birçok proje üretiyoruz ve kadınlarımızın da projeler de büyük emekleri var. Bizler de kadın kolları olarak Bursa’ya katkı sağlamaya çalışıyoruz” dedi. Bursa AK Parti Milletvekilleri Bennu Karaburun ile Emine Yavuz Gözgeç’de, Bursa’da BİLDEF’in ve kadın kollarının yapmış olduğu çalışmalar ve etkinlikleri takip ettiklerini ve bu çalışmaları takdirle karşıladıklarını, mecliste kadınlarla ilgili birçok kanun çıkardıklarını ve kadınların da bu gibi sosyal faaliyetlerde, etkinliklerde rol aldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek mecliste kadınlar ile ilgili ne gerekiyorsa onun çalışmalarını yapacaklarını dile getirdiler. Osman ÇETİN

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.