Hava Durumu

Bilim ve teknoloji atölyeleri Özdilek Park'ta

Kodlanan değil, kodlayan bir gelecek için yola çıkan Özel Teknoloji Fen Okulları, Özdilek Park işbirliği ile düzenlenen bilim ve teknoloji atölyelerinin ilki bu hafta sonu gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bilim ve teknoloji atölyeleri Özdilek Park'ta
 7-8 Nisan tarihleri arasında 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşen atölye çalışmalarında eğitmenlerin eşliğinde birbirinden farklı deneylerle yeteneklerini keşfetme imkanı bulan ziyaretçiler, eğlenceli etkinliklerle becerilerini pratiğe dökme imkanı yakaladı. 5-6 yaş aralığı için 'Balığım Oltama Takılırsa' atölyesi, ilkokulu öğrencileri için 'Sabunlu Prizma' atölyesi ve ortaokul öğrencileri için 'Temizlik Robotu' atölyesi ile eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşayan minik ziyaretçileri Nisan ayı boyunca her cumartesi ve pazar farklı atölyelere katılım sağlayabilecek. 
Bilim ve teknoloji atölye çalışmalarına katılım yoğun olduğu ilk hafta, 14 -15 Nisan tarihlerinde ise yerini bilişim atölyelerine, 28 -29 Nisan tarihlerinde ise ahşap atölyesi, küçük ressamlar atölyesi ve zeka oyunları atölyesine bırakacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.