Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencisi Yaren Koçak, Bursa Gastronomi Derneği (BUGAD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ulusal yemek yarışmasında “tatlı tabağı” kategorisinde birinci oldu.
Haber Giriş Tarihi: 16.11.2018 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2018 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BUGAD’ın düzenlediği ulusal çaptaki yarışmaya toplam 110 kişi katıldı. Kestane kullanılarak Türk mutfağına ait tatlı yapılmasının şart koşulduğu “Üniversiteli aşçılar restoran tatlı tabağı” kategorisinde, Harmancık MYO Öğretim Görevlisi Erdoğan Bozan’ın öğrencisi Yaren Koçak, 30 dakika içinde ve kimseden yardım almadan “Hibiskus şerbetli ayva tatlısı” hazırlayarak birinci seçildi ve altın madalya almaya hak kazandı.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Birincilik ödülü tatlı tabağıyla geldi
Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencisi Yaren Koçak, Bursa Gastronomi Derneği (BUGAD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ulusal yemek yarışmasında “tatlı tabağı” kategorisinde birinci oldu.
En Çok Okunan Haberler