Hava Durumu

Birkan'dan yeni kabineye tebrik mesajı

Ak Parti Bursa Milletvekili, TBMM Anayasa, KİT ve 15 Temmuz FETÖ’nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyesi Zekeriya Birkan kabine değişikliği ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı. Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun başbakan yardımcısı olmasının Bursa için önemine vurgu yapan Birkan, önceki kabinelerde görev yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’e teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Birkan'dan yeni kabineye tebrik mesajı
 Birkan açıklamasında; “Ak Parti hareketi millete hizmet ve vefa hareketidir. Bizler için kabine değişikliği millete hizmet yolunda bir bayrak yarışıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın liderliğindeki hükümetimiz yeni bir enerji ile büyük ve güçlü Türkiye hedefine hızlı bir şekilde ilerleyecektir. Yeni bakanlar kurulu ülkemize milletimize hayırlı olsun, görev alan tüm bakanlarımıza başarılar diliyorum. Tüm bakanlarımızın yeni Türkiye vizyonu doğrultusundaki görevlerini en başarılı şekilde yerine getireceklerine, bu sayede ülkemizde güven ve istikrarın daha da artacağına yürekten inanıyorum.

Üstlenmiş olduğu başbakan yardımcılığı görevinden dolayı Bursa Milletvekilimiz Sayın Hakan Çavuşoğlu’nu kutluyor, kendisine her daim başarılar diliyorum. Başarılı avukatlık kariyerinin ardından üç dönem boyunca TBMM’de Bursamızı başarıyla temsil eden Sayın Hakan Çavuşoğlu, başbakan yardımcısı olarak da şehrimize ve ülkemize önemli katkılar sağlayacaktır. Milletvekili olarak gösterdiği özveri ve çalışkanlığını yeni görevinde de devam ettireceği, bulunduğu makama ayrı bir dinamizm katacağı inancını taşıyor, yeni görevinin Bursamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Öte yandan yapılan kabine değişikliği ile görevini devreden, bakanlığı döneminde sağlık ve çalışma hayatı alanında büyük projelere imza atan, Bursamızda ve ülkemizde birçok önemli yatırımı gerçekleştirerek milletimizin gönlünde yer eden Bursa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na şükranlarımızı sunuyorum. Her zaman Bursamıza daha fazla hizmet etmek için çalışmış, gayretli ve özverili kişiliğiyle büyük seçim zaferlerinde önemli bir pay sahibi olmuştur.

Önceki kabinelerde Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanı olarak görevini başarıyla icra eden, gerek Bursamıza gerek Şanlıurfa’ya yıllardır büyük hizmetlerde bulunan Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Faruk Çelik’e de tüm Bursalılar adına teşekkürü bir borç biliyorum. Hem Bursa’yı hem de Şanlıurfa’yı TBMM’de başarıyla temsil etmiş; şehrimizin ve ülkemizin siyasi, sosyal ve ekonomik anlamda gelişmesine büyük bir katkı sağlamıştır.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.