Hava Durumu

BSMMMO Atatürk’ün 78’inci Ölüm Yıldönümünde Heykel’deydi

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 78’inci yıldönümünde kent merkezinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sundu. Anma etkinliğine çok sayıda oda üyesi katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BSMMMO Atatürk’ün 78’inci Ölüm Yıldönümünde Heykel’deydi
 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının78’inci yıldönümünde Heykel Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) üyeleri ardından saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte devam eden anma töreninde konuşan BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, “Unutturmaya çalışanlara inat, onu ve eserlerini değersizleştirmeye çalışanlara inat, sadece 10 Kasım’da saat 9’u 5 geçe düzenlenen törenlerle değil, yaşamımızın her alanında, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak onu yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

 Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliği, ileri görüşlülüğü, kararlılığı, cesareti ve azmi ile tüm dünyaya örnek olduğunu vurgulayan Sönmez, “Gazi Mustafa Kemal’in gösterdiği çağdaş uygarlıklar seviyesine erişme hedefine, yine onun çizdiği yoldan ayrılmadan ulaşabileceğimizin bilincindeyiz. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatanın bağımsızlığı için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet anıyoruz.

İçimizdeki boşluğunu hiçbir şey dolduramayacak Atam” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.