Hava Durumu

BTM İLE EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR

Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi ve bilimi topluma yayma hedefiyle kentte kazandırdığı Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), 24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında eğitimcilere özel bir programı hazırladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BTM İLE EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR
 Klasik eğitim kalıplarının dışına çıkılarak eğitimde bilimsel farkındalığı artırmak ve öğrencilerin bilimsel gelişiminde, informal eğitim hedefiyle Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, 26 Kasım Pazar Günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde tüm gün boyunca sürecek “Eğitimde Yeni Yaklaşımlar” konulu çalıştaya ev sahipliği yapacak. Yeni öğretim yöntemi stratejilerinin geliştirmesine fayda sağlayacak etkinliğe alanında uzman akademisyenler ve bilim insanları katılacak. Uludağ Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Yusuf Ulcay’ın ilk oturumunu yöneteceği çalıştayda Milli Eğitim Bakanlığı YEGİTEK Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Salih Çepni, Prof. Dr. Erkan Işığıçok, Yrd. Doç. Dr. Dilek Zeren Özer, Gazi ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Fitnat Köseoğlu, Doç. Dr. Uygar Kanlı, Doç. Dr. Sencer Çorlu ile Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nden Konuray Aydıner “Eğitimde Yeni Yönelimler” ekseninde farklı konu başlıklarında sunum yapacak. Bilimsel kültürün artırılması ve gelecek kuşaklara aktarılması hedeflenen etkinliğin sonunda katılımcılara sertifika takdim edilecek. 
Tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının ön kayıtla ücretsiz takip edebileceği etkinliğe katılmak isteyenlerin http://www.bursabilimmerkezi.org adresindeki formu doldurarak kayıt yaptırmaları yeterli.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.