Hava Durumu

Bursa'da 7’den 77’ye aşure etkinliği

-MUHARREM Ayı sebebiyle, Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, koruma ve bakım altında bulunan kız çocukları ve Hasan Öztimur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılar ile “7’den 77’ye Aşure Etkinliği” düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2019 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2019 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa'da 7’den 77’ye aşure etkinliği
 Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Muharrem Ayı sebebiyle gelenekleri yaşatmak için aşure etkinliği düzenledi. “7’den 77’ye Aşure” adıyla düzenlenen etkinliğe koruma ve bakım altında bulunan kız çocukları ve Hasan Öztimur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılar katıldı.  Gelenekleri gelecek nesillere aktarmak amacı ile koruma ve bakım altında bulunan çocuklar, bakıcı anneleriyle birlikte yapmış olduğu aşureleri Huzurevinde kalan yaşlılara ikram etti. Etkinliğe, Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erkut Öneş, İl Müdür Yardımcıları, Kuruluş Müdürleri, Hasan Öztimur ve Oğlu Murat Öztimur katıldı.


Hasan Öztimur yaptığı açıklamada gençlerimizin çocukluğundan, öğrencilik yıllarından ve iş hayatından örnekler vererek azmin başarıyı açan kapılardan biri olduğunu belirtti.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.