Hava Durumu

Bursa'da bir garip intihar vakası

Bursa’da, evden uzaklaştırma kararı olduğu için eşinin yanına yaklaşamayan adam, 8 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2016 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2016 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa'da bir garip intihar vakası

Bursa’da, evden uzaklaştırma kararı olduğu için eşinin yanına yaklaşamayan adam, 8 katlı bahis sitesi apartmanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Cep telefonu ile itfaiyeyi arayan 3 çocuk babası, "Kurtarın beni” diyerek yardım isterken, karısı ise "Bu kaçıncı intiharı, bırakın atlasın" dedi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Barutluk Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evden uzaklaştırma kararı olan H.Y. (38), karısı H.Y. ile barışmak için eve geldi. Eşinin polisi arayacağını söylemesi üzerine evden ayrılan H.Y., 8 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, apartmanın altına hava yastığı açtı. Ayrıca atlama riskine karşı da 112 acil servis ekipleri hazır bulundu.

İTFAİYEYİ ARAYIP YARDIM İSTEDİ
Apartmanın çatısındaki H.Y. ‘yi fark eden çevredeki vatandaşlar polisi arayarak haber verdi. Tam bu sırada itfaiyenin yangın ihbar hattını cep telefonundan arayan H.Y., intihar edeceğini belirtip, ekiplerden kendisini kurtarmasını istedi. İtfaiye merkezindeki görevli memurla Betist uzun süre telefonla görüşen H.Y, verilen adresi bulmakta zorluk çeken itfaiye ekibine bulunduğu yeri tarif etti. Bir ara olay yerini kaçırıp bir sonraki sokağa devam eden itfaiye arabasını fark eden H.Y, "Beni geçtiniz, geri dönün" diyerek seslendi.

"BIRAKIN ATLASIN, TUTMAYIN"
Öte yandan, H.Y.’nin şizofren hastası olduğunu ileri süren eşi H.Y. ise polis ekiplerine, “Neden tuttunuz? bırakın atlasın” diyerek isyan etti. Yaşadıklarını anlatmaya çalışan H.Y, polis memurunun boynuna sarılarak, "Senin de gece yarısı boğazını sıkıp ensene biri bıçak dayasa bir şey yapamazsın. Bu kişi uzaklaştırma aldı, benim evime nasıl gelir? diyerek tepki gösterdi.

Polis tarafından ikna edilen H.Y.'nin kolunun kesik olduğu görüldü. H.Y., Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.