Hava Durumu

Bursa'da yasak aşk cinayetine 5 gözaltı

Bursa'da bir döner ustasının evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Olayın, yasak aşk cinayeti olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa'da yasak aşk cinayetine 5 gözaltı
 Edinilen bilgiye göre, 23 Şubat 2016 Çarşamba gecesi, Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi Küçük Sokak’ta eşi Dilek Onver ile akraba ziyaretinden dönen Sinan Onver, otomobilinde bir şey unuttuğunu söyleyerek tekrar sokağa indi. Bu sırada Onver'in yanında yaklaşan siyah montlu ve kapşonlu bir kişi belinden çıkardığı silahla 5 el ateş etti. Göğsünden ve başından yaralanan Onver yere yığıldı. O sırada silah seslerini duyan mahalle sakinleri sokağa çıkarak, Onver'in yerde hareketsiz yattığını, katil zanlısının da elindeki silahı belinin sol kısmına koyarak, köşede duran gözcüyle beraber kaçtığını gördü. Ağır yaralanan Onver, 112 ekipleriyle Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Onver, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.


YASAK AŞK CİNAYETİYMİŞ
Yaşanan olay ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil Bahis Siteleri ya da katil zanlılarını yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Görgü tanıkları, güvenlik kameraları ve eşgal bilgileri doğrultusunda araştırma yapan ekipler cinayet zanlısını ve yardım edenleri tespit etti. Silahı ateşleyen Adem Ş. (28), cinayete yardım ve yataklık yapan Ali Ş. (32), Serkan B. (31), Savaş Ş. (36) ve Yusuf Ş. (32), Bursa, Denizli ve İzmir Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalanarak Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Sinan Onver’in, Denizli’de 2 yıl önce cinayet zanlısının kardeşi Ali Ş.’nin karısı Z.Ş, ile beraber olduğu, ve Onver’ın, Ali Ş.’nin yasak aşkı öğrenmesiyle eşi Dilek Onver ile Bursa’ya kaçtığı, Adem Ş.’nin de Sinan Onver’i bularak öldürdüğü öğrenildi.

YARDIM DAĞITIYORUZ DİYE EVİNE GİRİP KEŞİF YAPMIŞLAR
Cinayete yardım ve yataklık suçundan gözaltına alınan 31 yaşındaki Serkan B.’nin, olaydan 2 gün önce Sinan Onver ve Dilek Onver çiftinin evine gidip yardım dağıtıyoruz diyerek evin içine girdiği ve evde keşif yaptığı öğrenildi. 5 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.