Hava Durumu

Bursa'daki terör operasyonunda 15 kişi tutuklandı

Bursa'da, terör örgütleri PKK ve MLKP'ye yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 15 şüpheli tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa'daki terör operasyonunda 15 kişi tutuklandı
 Aralarında HDP Parti Meclisi üyesi Nadiye Gürbüz'ün de bulunduğu 15 şüpheli, savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarıldı. Şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine götürüldü. Gözaltında bulunan diğer 16 kişinin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

 

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütleri PKK ve MLKP üyeleri hakkında yakalama kararı çıkartılmış, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım ve Gemlik ilçelerinde bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemişti.


Operasyonda HDP Parti Meclisi üyesi Nadiye Gürbüz, DBP İl Başkanı Recep Kurulu, ESP İl Başkanı Birol Göçmen, HDP Osmangazi İlçe Başkanı Azat İmal, HDP Yıldırım İlçe Başkanı Mehmet Kocaman, DBP Nilüfer İlçe Başkanı Seyfettin Havuz, avukatlar C.K. ile E.Y'nin de aralarında bulunduğu 31 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerin adreslerinde çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmişti. Zanlılardan emniyette işlemleri tamamlanan 15'i adliyeye sevk edilmişti.




Kaynak: AA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.