Hava Durumu

Bursa Kent konseyinde seçim heyecanı

Şehrin kamu ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya getirilmesinde çatı görevini başarıyla yürüten Bursa Kent Konseyi, genel kurul üyesi olacak mahalle muhtarlarını yapılan seçimle belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa Kent konseyinde seçim heyecanı
 Türkiye’nin en büyük ve en aktif kent konseyi olan Bursa Kent Konseyi, 17 ilçeden mahalle muhtarlarını bir araya getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Bursa Kent Konseyi tarafından düzenlenen ‘Muhtarlar Toplantısı’na, 17 ilçeden mahalle muhtarları katıldı. Toplantı öncesinde oy birliğiyle Divan Başkanlığı’na Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Divan üyeliklerine ise Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı ve Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Vekili Murat Başlar seçildi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, “Muhtarlarımız kent konseyinin doğal üyesidir. Bursa’da 1057 tane muhtarımız var. Bunların hepsini aynı anda toplamamız ve genel kurula katılması sağlamamız yönetmelik gereği mümkün değil. Bu yüzden 1057 muhtarı temsil edecek muhtar adaylarını seçmemiz gerekiyor. Toplantıya katılan muhtarlarımız, Bursa Kent Konseyi Genel Favoribahis Kurulu’na temsilci olarak katılacak. Seçimlerin ardından muhtarlarımız yapılan çalışmaları sahiplenecek. Mahalle halkının da Bursa Kent Konseyi çalışmalarına katılmasına destek olacak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.