Hava Durumu

Bursa mahallelerinde kalite artıyor

Osmangazi Belediyesi’nin Demirkapı Mahallesi’nde hayata geçireceği Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hazırlıklar tamamlandı. Öte yandan Dağakça Mahalle Meydanı ve Hizmet Binası’nın da kısa sürede yapılacağının müjdesi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa mahallelerinde kalite artıyor
 Uludağ eteklerinde toplam 68 bin 929 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan Demirkapı kentsel dönüşüm projesi, konutları, ticari alanları, yeşil ve sosyal donatı alanları ile Türkiye’ye rol model olacak. Bölgenin coğrafi ve kültürel yapısına uygun olarak hazırlanan projede 102 blok yer alacak. 234 adet 2+1, 28 adet ise 3+1 olmak üzere Demirkapı’ya mimarisiyle göze çarpan toplam 262 konut yapılacak. Konutların yanı sıra projede 8 adet ticari alan olacak. Yeşil alanlarıyla ön plana çıkacak olan Demirkapı Kentsel Dönüşüm projesinde kapalı ve açık otoparkLAR yapılacak.

DAĞAKÇA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Köy hayrı nedeniyle ziyaret ettiği Dağakça’da bir konuşma yapan Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak, mahalle statüsü kazanan köylere yönelik başlattıkları, her köye bir meydan ve hizmet binası kazandırma projelerinin devam ettiğini söyledi. Dağakça Mahalle Meydanı ve Hizmet Binası’nın da kısa sürede yapılacağını söyleyen Başkan Dündar, “Daha önce köy okulunun bakım, onarım ve tadilatını yaptık. Çevre düzenlemesi ile okula yeni bir yol açtık. Şu anda gençlerimizin faydalanacağı spor sahasındaki çalışmalarımız devam ediyor, Burası, içerisinde jimnastik aletlerinin de yer alacağı, her yaştan insanın faydalanacağı bir tesis olacak’’ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.