Hava Durumu

Bursa polisi aranan hırsızı yakaladı

Bursa'da, sürücü Muhammet Turan'ın, tatlı almak için markete girmesini fırsat bilip, kapısı açık bıraktığı minibüsten 500 lirayı çalarken araç kamerası tarafından görüntülenen fötr şapkalı hırsızının, 17 yaşındaki Ö.D. olduğu ortaya çıktı. Hırsızlık amacıyla Nilüfer İlçesi'nde girdiği kuförde yakalanan Ö.D.'nin ayakkabı izinden, karıştığı 8 ayrı hırsızlık olayı daha ortaya çıkartıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa polisi aranan hırsızı yakaladı
 Bursa'da, Santral Garaj-Yavuzselim hattında 16 M 0333 plakalı minibüste şoför olarak çalışan 24 yaşındaki Muhammed Turan, yolcuları indirdikten sonra, tatlı almak için bir markete girdi. Bu sırada Turan'ın minibüsün kapısını açık bırakmasını fırsat bilen fötr şapkalı bir kişi, minibüsün yanına geldi.


Şüpheli, şoför kapısını açıp, vites kutusunun yanında bulunan yaklaşık 500 lirayı aldıktan sonra kapıyı kapatıp uzaklaştı. Tatlıyı aldıkan sonra minibüse giren Turan, gün içersinde topladığı kazancın yerinde olmadığını görünce, çalınmış olabileceği ihtimali üzerine güvenlik kamerasını inceleyince, paranın nasıl alındığını gördü.

Sürücünün şikayetçi olması sonucu polisin her yerde aradığı fötr şapkalı hırsız'ın, Ö.D. olduğu öğrenildi. Merkez Nilüfer İlçesi'nde girdiği kuförde yakalanan Ö.D.'nin, ayakkabı izini alan polis, Ö.D.'nin karıştığı 8 ayrı hırsızlık olayını daha aydınlatmış oldu.

Polis tarafından, "Hırsızlık" suçlarından adliyeye gönderilen Ö.D., nöbetci mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.