Hava Durumu

Bursa polisinden huzur operasyonu: 14 gözaltı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Yıldırım ilçesi'nde gerçekleştirdiği huzur operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı. Gece boyu süren operasyonda, çok sayıda tabanca, tüfek, bıçak ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Öte yandan polis ekiplerinden kaçmaya çalışan 1 şüpheli de ekiplerle yaşanan kovalamaca neticesinde yakayı ele verdi. Operasyona narkotik köpeği Alfa'da destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa polisinden huzur operasyonu: 14 gözaltı
 Yıldırım ilçe Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Motorize Yunus Ekiperleri, merkez Yıldırım ilçesi, Anadolu Mahallesi, Beyazıt Mahallesi, Hacivat Mahallesi ve Değirmenönü Mahallesi'nde eş zamanlı olarak ''Huzur Operasyonu'' düzenledi.


Gece boyu süren operasyonda, 350 kişi sorgulanırken 22 otomobilde detaylı arama yapıldı. Yapılan aramalarda 4 adet pompalı tüfek, 3 adet ruhsatsız tabanca, 25 adet sustalı bıçak, 3 adet jop, 1 adet döner bıçağı, 4 gram metamfetamin, 11 gram esrar, 26 adet extacy, 1 gram selvia ele geçirildi.

ÜZERİNDE UYUŞTURUCU VE SİLAH OLAN GENÇ KAÇMAYA ÇALIŞTI

Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi'nde huzur operasyonu yapan polis, hal ve hareketlerinden şüphelendiği bir kişiye durmasını söyledi. Kaçmaya başlayan genç, polis ekipleriyle yaşanan kovalamaca sonrasında yakalandı. 19 yaşındaki A.K.G.'nin üzerine yapılan aramada 4 gram metamfetamin ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. A.K.G., gözaltına alındı.

SOKAKLARA GİZLENMİŞ UYUŞTURUCULARI ''ALFA'' BULDU

Öte yandan Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi'ne bağlı narkotik köpeği Alfa'da operasyona destek verdi.

Mahallelerde otomobil ve boş arazilerde arama yapan Alfa, Beyazıt Mahallesi'nde boş bir arsa üzerinde, ağaçlığa gömülmüş ve üzerine taş ile kaplanmış 11 gram esrar ie 26 adet extacy hapı buldu. El konulan uyuşturucu maddeler, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

14 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Gece boyu  devam eden operasyonda 350 kişi ve 22 otomobil sorgulandı. 2 otomobil trafikten men edilirken, 15 alkollü sürücüye de işlem yapıldı. Farklı suçlardan aranması bulunan 3 kişi ile, suç unsuru bulunan 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan toplamda 14 kişi emniyete götürüldü.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.