Hava Durumu

Bursa'ya yeni bir pazar yeri ve otopark

Osmangazi Belediyesi tarafından Mollafenari Mahallesi’ne yapılan kapalı pazar yeri, otopark ve çok amaçlı salon inşaatı hızla yükseliyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2016 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2016 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa'ya yeni bir pazar yeri ve otopark

Uludağ yamaçlarında bulunan ve Bursa’nın en eski mahallelerinden biri olan Mollafenari’de yapımı devam eden Pazar yeri, otopark ve çok amaçlı salon inşaatını inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “İki katlı olarak inşa edilen binamızın alt katı toplantı ve düğünlerde kullanılabilecek çok amaçlı salon, üst katları ise pazar yeri ve otopark olacak. Projemizin kaba inşaatında artık sona gelindi. Muhtarlığın da yer alacağı çok amaçlı binamızın inşaatını birkaç ayda bitirip hizmete açmayı planlıyoruz. Proje tamamlandığında, bölge insanımız uzun zamandır özlemini çektiği modern pazar alanı, otopark ve çok amaçlı salon gibi birimleri Kralbet tek çatı altında bulunduran modern bir tesise kavuşmuş olacak” dedi.

 

Mollafenari gibi dağ yamaçlarında bulunan mahallelerin, hizmet üretmenin en zor olduğu yerler olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Bizlerde gelen talepler doğrultusunda öncelikle mahallemize bir meydan kazandırmak istedik. Bunu yaparken, bir yandan da Seyid-i Nasır Caddesi’ni genişleterek, mahallenin ulaşımına ciddi bir rahatlama getiriyoruz. Genişletilen bu yol, manevi değerler açısından zengin olan bölgedeki Somuncu Baba, Mollafenari ve Üç Kuzular gibi manevi açıdan son derece önemli bu yerlere ulaşımı da rahatlatacak. Birkaç aya kadar toparlayıp hizmete açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.