Hava Durumu

BURSA ZMGS LİSESİ ERASMUS+ KA101 PROJESİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

Bursa’nın ilk ve tek olma özelliğindeki Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi geçen yıl Türkiye Ulusal Ajansı koordinasyonunda başlayan Erasmus+ KA101 proje sürecini başarı ile sonlandırarak, kapanışını muhteşem bir sunum ve kokteyl ile tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2020 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2020 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BURSA ZMGS LİSESİ ERASMUS+ KA101 PROJESİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI
 ZMGSL öğretmenlerinin eğitimi geliştirme ve ölçme ihtiyaçları doğrultusunda hazırlamış oldukları ve Türkiye Ulusal Ajansı’nın onayı ile uygulanan proje kapsamında, kurum öğretmenleri Fransa’da eğitim aldı. Sanat alanında ölçme değerlendirmede objektifliği daha da arttırmak ve dünyada ölçme değerlendirmede yeni yaklaşımları öğrenmek için Avrupa’nın önemli şehirlerinden Paris’e giden eğitimciler, sanat alanında farklı yaklaşımları yerinde öğrendi. 

 

Alanlarında birçok yayın ve toplantı düzenleyen kurum öğretmenleri, bilgilerini kendi okullarındaki meslektaşlarının yanı sıra Bursa’da sanat alanındaki öğretmenler ve diğer Güzel Sanatlar Liseleri ile paylaşarak yaygınlaştırdı. 

 

Toplantıda konuşan Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Remzi Ayaz,  kurum öğretmenlerine yeni vizyonlar kazandıran Erasmus+ KA101 projesi ile beklentinin üzerinden bir başarıya ulaştıklarını dile getirdi. Ayaz, eğitim anlayışında sürdürülebilir gelişim için yeni projelere yönelik çalışmaların da hızla devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

Kapanış sunumunda projeye katılan öğretmenlerden Canan Kocapınar da katılımcıları proje hazırlama süreci hakkında bilgilendirdi. Resim öğretmeni Zeynep Topuz ise eğitim süreci, sonrasında yapılanları ve eğitimden sonra elde edilen kazanımları dinleyiciler ile paylaştı.    


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.