Hava Durumu

“BURSA’DA LİDER ÇOCUK TARIM KAMPI”

Öğrencilerin Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyareti ile başlayan Lider Çocuk Tarım Kampı etkinliği kapsamında ilk gün öğrencilere, okul yöneticileri, kamp sorumlusu Mühendis Atilla PEKİYİ, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Esra UZUN'un katılımı ile Milli Tarım Projesi ve İl Müdürlüğümüz faaliyetleri, görevleri hakkında bilgilendirme yapıldı. İl Müdürlüğü bünyesinde ipekböcekçiliği Üretim Biriminde yerel sembolümüz ipekböceği üretiminin tanıtım eğitimi yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2017 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2017 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“BURSA’DA LİDER ÇOCUK TARIM KAMPI”
 “ÇOCUKLAR KIRSAL TURİZMDE”


Yıldırım İlçesi Saitabat köyünde, Türkiye de kadın dayanışmasında öncü olan Saitabat köyü Kadınlar Dayanışma Derneğini ziyaret edilerek, kırsal kalkınma da turizmin önemi konusunda bilgiler verildi.

Gıda Sağlığı Hizmetlerinin tanıtıldığı kampın ikinci gününde, Sütaş eğitim çiftliği ve  Golf dondurma üretim tesislerine teknik gezi düzenlenerek, tesiste üretim aşamaları uzmanlar tarafından anlatıldı.

​Kampın üçüncü gününde, İlimizde Kırsal yörelerin tanıtımı amacıyla Keles İlçesi Gököz köyünde bulunan, Gököz Natural park turizm tesisi ziyaret edilerek Kırsal Turizm konusunda bilgiler aktarıldı ve  kamp programı sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.