Hava Durumu

BURSA’DA MEVLÜTLÜ DÜĞÜN SALONU AÇILDI

Osmangazi’nin Hocahasan Mahallesi’nde, Bursa Kadın Girişimciler Kooperatifi İkinci Başkanı Remziye Özen’in işletmeciliğini yaptığı çok amaçlı salon, seçkin davetlilerin katıldığı mevüt programıyla açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2018 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2018 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BURSA’DA MEVLÜTLÜ  DÜĞÜN SALONU AÇILDI
 

 Düğün, Kına, Nişan, Mevlüt, Doğum Günü, Toplantı gibi bir çok organizasyona hizmet verecek salonun açılışına BTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkan vekili Oktay Gültekin, Bursa Kadın Girişimciler Destek Kooperatifi Başkanı Nagihan Dörtfidan Doğan ve üyeleri Sahile Erkurt Demiroğlu, Fulya Özergin, Filografi hocası Nagihan Tekin, Bursa Kadın Girişimciler Destek Kooperatifi  üyesi Mali Müşavir Selma Çalışır,Zeyniler Çalıkuşu Tarımsal Kooperatif Başkanı Mahinur Özkaya ve akrabaları kızı Neslişah Üstüner, oğlu Uğur Aydın, Gelini Damla Aydın, Damadı Eren Üstüner  ve yakınları ile Neslişah Tekstil çalışanları katıldı.

KARA DİKİŞ MAKİNASI İLE İŞE BAŞLADI

Açılıştan önce Gazete Bursa’ya açıklamalarda bulunan, Salon Uğurlu’nun  sahibi iş kadını Remziye Özen;  “Bursalıyım… Bursa Uludağ Ünivesitesi Tekstil Mühendisliği mezunuyum.1997 yılında evin bir odasında kara dikiş makinesi ile tekstil işine başladım. Daha sonra işlerimi büyüterek şu anda Vişne Caddesi’nde bulunan iş yerimi açtım. İşyerimde ev tekstili üzerine yatak örtüleri, masa örtüleri, bornoz, pike  ve evde kullanılan bütün ev tekstil ürünleri imal ediyoruz. İşyerimde 7 kişi çalıştırıyorum. Yurt içi ve yurt dışına ürün yapıyoruz. Şu anda yurtdışında sadece Libya’ya ihracat yapıyoruz. Şimdi ise Salon Uğurlu isimli çok amaçlı bir salon açmaya karar verdim. Bu iş yerinde kına, mevlit, doğum günleri, nişan ve toplantı gibi organizasyonlar yaparak Bursalı hemşerilerime bu sektörde de hizmet vermek istiyorum” dedi.  Bursa Kadın Girişimciler Kooperatifi ikinci başkanı olarak, “Kadın isterse her işi yapar, yeter ki istesin. Bir kadının azimle çalışmayı istemesi gerekir. Başarılı olmanın tek yolu budur. Kadınlar evde oturmasın çalışsınlar ve ülkemize katkıları olsun” dedi.


HABER: OSMAN ÇETİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.