Hava Durumu

Bursa’da öncelik acil yatırımların

Davutkadı Mahallesi’nde kurulan Bereket Sofrası’nda vatandaşlarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’da acil yatırımlara öncelik verdiklerini belirterek, “Bu konuda yakın zamanda önemli gelişmelere şahit olacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2018 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2018 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa’da öncelik acil yatırımların
 Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ve geleneksel hale gelen Bereket Sofrası, bu hafta İncirli Caddesi’nde kuruldu. Davutkadı Eski Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, acil ve öncelikli konulara ağırlık verdiklerini, önem sırasına göre işleri bitirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. 
Başkan Aktaş’ın İnegöl Belediyesi döneminde başlattığı ve Büyükşehir’de de sürdürdüğü Bereket Sofrası buluşmaları, bu kez Davutkadı Mahallesi’nde gerçekleşti. AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan, Davutkadı Mahalle Muhtarı Nihat Gençer ve Büyükşehir bürokratlarının da katıldığı kahvaltılı toplantıda; misafirlere simit, peynir, zeytin ve çay ikram edildi. 
Önemli gelişmeler olacak 
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada, Bursa’da acil yatırımlara öncelik verdiklerini ifade etti. Yatırımlarda yol, altyapı, kanalizasyon ve otopark gibi konulara yoğunlaştıklarını belirten Başkan Aktaş, “Bunlarla ilgili şehrimizde yakın zamanda önemli gelişmeler olacak. Bursa; en çok trafik, ulaşım ve kentsel dönüşümü konuşuyor. İlçe belediye başkanlarına ve bürokratlarımıza her zaman sonuç odaklı olmamız gerektiğini söylüyorum. Lafı gevelemeden olup olmayacağını, ne zaman olacağını bildirelim. Geneli ilgilendiren konuları bir an önce halletmemiz gerekiyor” diye konuştu. 
Başkan Aktaş, konuşmasında, farklı kültürlerin bir arada yaşamasının Bursa’nın zenginliği olduğunu vurguladı. Balkanlar ve Kafkaslardan, diğer bölgelerden göç etmiş yüzbinlerce insanın burada kardeşlik hukuk içerisinde yaşıyor olmasının önemine değinen Başkan Aktaş, “Et ile tırnak gibi olmuşuz. Lakin çevrimizde ciddi sıkıntılar var. Güneyden kuzeye, doğudan batıya her taraf karışık durumda. 81 milyonluk Türkiye ise dimdik ayakta duruyor. Onun için birlik ve beraberliğimize zarar getirmememiz gerekiyor. Şu anda en önemli gündemimiz bu olmalı” şeklinde konuştu. 
Kahvaltının ardından Başkan Aktaş, vatandaşların görüş ve taleplerini aldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.