Hava Durumu

Bursa’da parklar didik didik arandı

Bursa’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte parklarda asayiş ve narkotik ekipleri huzur operasyonlarına başladı. Dün gece boyunca devam eden uygulamada 284 şahıs ve 76 araç didik didik arandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa’da parklar didik didik arandı
 Kontrolde polisin üzerine aracını sürdüğü öne sürülen kişinin otomobilinden çok sayıda içki şişesi çıktı. 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğü'nden de destek alarak merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde huzur operasyonu yaptı. 15 ekip, 90 personel ile motosiklet timleri ve narkotik köpeği Alfa’nın katıldığı uygulamada 284 şahıs sorgulanırken, 76 araç didik didik arandı. Suç unsuru tespit edilen şahıslara ve eksiği olan araçlara para cezası verildi.

Polis yetkilileri parklardaki huzur operasyonlarının süreceğini, vatandaşların aileleriyle rahatça park ve bahçelerde yaz akşamlarını geçirebileceğini söylediler. Huzur operasyonu esnasında polisin üzerine aracını sürdüğü öne sürülen alkollü bir sürücünün otomobilinden çok sayıda içki şişesi ele geçirildi. Bu sürücü hakkında da adli ve para cezası uygulandı. 

2 haftada 112 ayrı operasyon
Öte yandan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haziran ayında 112 ayrı operasyonda 160 şüpheli hakkında işlem yaptı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 12’si tutuklandı. Yapılan operasyonlar kapsamında 93.86 gram esrar, 380 gram bonzai, 196 gram metamfetamin, 28 adet ectasy, 4 adet captagon tablet ve 124 kök kenevir ele geçirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.