Hava Durumu

Bursagaz Fotoğrafçılık Kulübü, Tirilye’nin tarihî sokaklarını fotoğrafladı

Bursagaz tarafından kurulan Fotoğrafçılık Kulübü, şehrin dört bir yanında gerçekleştirdiği faaliyetlerine Tirilye’de devam etti. Kulüp üyeleri Trilye’nin tarihî sokaklarını ölümsüzleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursagaz Fotoğrafçılık Kulübü, Tirilye’nin tarihî sokaklarını fotoğrafladı
 Fujifilm Eğitim Merkezi iş birliğiyle Tirilye’yi gezen kulüp üyeleri, Taş Mektep, Dündar Evi, Fatih Camii ve Tabut Ev gibi tarihi mekânları fotoğrafladı. Birbirinden güzel fotoğraflar çeken üyeler, Fujifilm X serisine ait tüm makine ve objektifleri de deneme fırsatı buldu. 
Şehir hayatının koşuşturması içinde Tirilye gibi tarihî ve tabiî güzellikler sunan yerlere gelmeyi zaman zaman ihmal edebildiklerini söyleyen kulüp üyeleri, bölgeyi fotoğraflamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.Kulüp Başkanı Volkan Korkmaz, “Kulüp üyelerinin fotoğrafçılık alanında gelişimlerini sağlayabilmek adına çeşitli fotoğrafçılık eğitimleri alıp bunları pratiğe dökmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede Muradiye Külliyesi, Hanlar bölgesi, Yeşil ve merkezde gündüz ve gece çekimleri yaptık. Şimdi de Tirilye’yi fotoğrafladık. Fotoğraf gezilerimizin ardından çektiğimiz tüm fotoğrafları değerlendirerek açacağımız sergi ile bu emeğimizi taçlandırmak istiyoruz. Bu çalışmaları hayata geçirmemiz için bizlere fırsat tanıyan yönetimimize tekrar teşekkür etmek isterim” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.