Hava Durumu

Bursalı İK uzmanlarının kurduğu İKAYDER seçime gidiyor

Bursa’da 2012 yılında kurulan ve insan kaynakları alanında önemli çalışmalara imza atan İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İKAYDER) Kasım ayında olağan genel kurula gidiyor. İKAYDER Kurucu Başkanı Dr.Bülent Öz, tek adaylı gerçekleşmesi beklenen genel kurulda derneği Başkan Adayı Bilal Özdemir’e devretmeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursalı İK uzmanlarının kurduğu İKAYDER seçime gidiyor
 Bursa insan kaynakları sektöründe faaliyet gösteren bir grup gönüllü İK uzmanı tarafından 2012 yılında kurulan İKAYDER, bugün 250 civarındaki üyesiyle kentin önemli sivil toplum kuruluşları arasında yerini alıyor. İKAYDER’in kurucu başkanlığını sürdüren Dr.Bülent Öz, derneğin Kasım ayında genel kurula gideceğini belirtti. Dernek olarak bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalarında başta İK alanında faaliyet gösteren üyeleri olmak üzere Bursa iş dünyasında çalışan beyaz yaka çalışanlarına yönelik mesleki eğitimler verdiklerini söyleyen Öz, çalışmaların yeni dönemde de devam edeceğinin altını çizdi.


İkayder Kurucu Başkanı Dr.Bülent Öz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“İkayder kuruluş yılı itibariyle baktığımızda İK sektörünün en karmaşık ve sektör içinde kamplaşmanın en yoğun olduğu bir dönemde daha demokratik ve çok daha katılımcı bir anlayışla yola çıktı. Bugüne baktığımızda derneğimiz 250 civarındaki üyesiyle birlikte her yıl önemli zirve ve etkinliklere ev sahipliği yapan, sadece kendi meslek alanındaki kurum ve kuruluşlarla değil, toplumun her katmanı ve her düşünce grubundaki insanlar tarafından saygı duyulan bir yapı haline gelmiştir. İnanıyorum ki bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yenilenen ekibimiz çalışmalara devam edecektir.”


BİLAL ÖZDEMİR TEK ADAY

Tek adaylı gerçeklemesi beklenen olağan genel kurul öncesinde adaylığını açıklayan Bilal Özdemir, ekibiyle birlikte yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özdemir, “Yeni dönemde, yeni yönetim kadromuzla birlikte 4 yıldır süregelen başarılı çalışmaları arttıracağımıza inanıyorum” dedi. Özdemir, yeni dönem projeleri arasında eğitim seminerleri, sektörel toplantılar ve çeşitli organizasyonlar gerçekleştireceklerini belirtti. Özdemir ayrıca yerel yönetimler, ticaret ve esnaf odalarıyla birlikte sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ortak çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.