Hava Durumu

Bursa’nın En Eğlenceli Aquaparkı Sezonu Açıyor!

Yazın şehirde serinlemek, eğlenmek ve tatil coşkusunu hissetmek isteyenlerin bir numaralı tercihi olan Bursa'nın serinlik ve eğlence merkezi Aquapark Podyum, misafirlerini ağırlamak için gün sayıyor...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursa’nın En Eğlenceli Aquaparkı Sezonu Açıyor!
 En büyüğü 800 m2 olan 5 adet havuz ile ziyaretçilerine hizmet veren Aquapark Podyum, ayrıca toplamda 2 bin metrekare kapalı mekanında soyunma odalarından kabinlere, duş ve tuvaletlerden havuz kıyafetleri marketine, idari birimlerden VIP Bölümüne, 8 bin metrekare güneşlenme alanına, cafe alanlarının yanı sıra bol miktarda duşa ve tesisin kapasitesine eşdeğer su ısıtma sistemlerine sahiptir.

Bir Tatil Köyünden Beklediğiniz Her Şey...

Bunlara ek olarak heyecan ve macerayı sınırsız kılan kaydıraklarıyla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlayan Aquapark Podyum, kapsamlı eğlence anlayışıyla; Havuz Voleybolu, Beach Voleybol, Beach Futbol, Aerobik, Aqua Disco, Zumba, Balon ve Yüz Boyama Atölyeleri ve Köpük Partisi gibi çeşitli aktivitelerle ziyaretçilerinin kaliteli zaman geçirmelerine olanak sağlayacaktır.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenli olarak denetime tabi tutulan ve hijyenden taviz vermeyen Aquapark Podyum’da müşteri memnuniyeti esas alınarak hizmet verilmektedir.

Şehir merkezine yakınlığı ve ulaşım kolaylığıyla adrenalin ve havuz keyfi isteyen misafirlerine yüzmenin yanı sıra tüm gün çeşitli animasyonlarla güzel vakit geçirebileceği anlar yaratan Aquapark Podyum, ayrıca Fast Food, Pool Bar ve Lounge Bar’dan oluşan üç farklı konsept alanda kahvaltıdan öğle yemeğine değin birçok lezzet seçenekleri ile ziyaretçilerine günü birlik tatil havasını yaşatmaktadır.

Çocuklar içinde A’dan Z’ye her türlü konfor ve etkinliğin düşünüldüğü Aquapark Podyum Çocuk Kulübü’nde spor ve eğlence çocuklara bir arada sunulmaktadır.

Bursa’nın en büyük Aquapark'ından sıcak yaz günlerini serinleten ve eğlendiren günübirlik tatil fırsatı! Siz de üyelik ayrıcalıklarından faydalanın bu yazın her günü sizin için de tatil olsun... Aquapark Podyum haftanın her günü, 08.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaretçilerine hizmet vermektedir. Ayrıntılı bilgi için 0 224 453 61 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.