Hava Durumu

BUSMEK Almanya’da boy gösterdi

‘Halk üniversitesi’ olarak anılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK), Almanya’da düzenlenen fuarda büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2018 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2018 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BUSMEK Almanya’da boy gösterdi
 Almanya’nın Hessen eyaletindeki Rüsselsheim’da düzenlenen sonbahar kermesinde BUSMEK de kursiyerler tarafından yapılan eserlerle yer aldı. Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne bağlı Ayasofya Camii Derneği’nin düzenlediği programda kurulan stantlarda BUSMEK farkını ortaya koydu. Mahalli tatlar, tanıtım stantları, satış stantları ve el sanatları stantları bulunurken, çini, filografi ve tezhip alanlarından oluşan BUSMEK standına Almanlar büyük ilgi gösterdi. 
Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı, Din Hizmetleri Ataşesi Sıddık Yıldırım ve DITIB Dernek Başkanı Muzaffer Lal da BUSMEK standını ziyaret etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Karaman ve beraberindeki çini, filografi ve tezhip öğretmenleri, standı ziyaret eden konuklara Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUSMEK’in faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.