Hava Durumu

BUÜ Rektörü Kılavuz’dan Başkan Dündar’a ziyaret

BURSA Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2019 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2019 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BUÜ Rektörü Kılavuz’dan Başkan Dündar’a ziyaret
 Rektör Kılavuz, görevine başlamasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a iade-i ziyarette bulundu. Başkan Dündar, Rektör Kılavuz ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Prof. Dr. Adem Doğangün ve Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu’nu makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dündar, yaptıkları çalışmalar  hakkında Rektör Kılavuz’a bilgi verdi. Şehircilikten, kentsel dönüşüme, tarihi mirasın ayağa kaldırılmasından sosyal belediyeciliğe kadar birçok alanda örnek projeleri hayata geçirdiklerini belirten Dündar, BUÜ ile birlikte de önemli çalışmalara imza attıklarını da söyledi.


OSMANGAZİ BURSA’NIN TAM MERKEZİ



Başkan Dündar’a üçüncü döneminde başarılar dileyen Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz da Osmangazi’nin Bursa’nın tam merkezi olduğunu belirterek, buradaki çalışmaların tüm şehre yansıdığını ifade etti. Başkan Dündar, Prof. Dr. Kılavuz ve beraberindekilere belediye binası girişinde sergilenen Osmangazi Meydanı, Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi (BAREM) ve Osmangazi Atletizm Salonu projelerinin maketlerini göstererek, vizyon projeler hakkında bilgiler verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.