Hava Durumu

BYEGM almanakları her kütüphanede olmalı

Gazete Bursa’yı ziyaret eden Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Muharrem Karabulut’a, BYEGM tarafından hazırlanan, 2016 ve 2017 yılına ait almanaklarını hediye etti. Gölbaşı, ciddi çalışma ile hazırlanan bu yayımların, her kütüphanede olması gerektiğini söyledi. Gazete Bursa İmtiyaz Sahibi Karabulut da, Böyle değerli bir hediyeyi, gazetemizin kütüphanesinde saklayacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2018 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2018 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BYEGM almanakları  her kütüphanede olmalı

Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, Gazete Bursa’yı ziyaret ederek, BYEGM tarafından hazırlanan, 2016 ve 2017 almanaklarını, Gazete Bursa İmtiyaz Sahibi Muharrem Karabulut’a hediye etti. Ali Fuat Gölbaşı, “Ülkemiz özellikle son yıllarda çok önemli olaylara tanıklık etti. Genel Müdürlüğümüzün, çok ciddi bir çalışma ve emek harcadığı 2016 ve 2017 yılı almanaklarında bu olaylar ayrıntısıyla yer alıyor. Her basın kuruluşunun arşivinde olması gereken bu yayımları sizlere hediye etmekten büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZENLE SAKLAYACAĞIZ

Gazete Bursa İmtiyaz Sahibi Muharrem Karabulut da, “Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürümüze, bu değerli hediyelerinden dolayı, gazetemiz ekibi adına teşekkürlerimi sunuyorum. Her gazetecinin okuması gereken, yurttan ve dünyadan önemli haberlerin yer aldığı bu almanakları gazetemizin kütüphanesinde saklamanın gururunu yaşayacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.