Hava Durumu

ÇAĞIMIZIN HASTALIĞI ”KANSER”

Bursa’ ya Aşıklar Derneğinin düzenlemiş olduğu, “Çağımızın Hastalığı Kanser” konferansı Bursa Ördekli Kültür Merkezinde yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ÇAĞIMIZIN HASTALIĞI  ”KANSER”


Osman ÇETİN

 

 Bursa’da, Kanser Haftası etkinliğine bir yenisi daha eklendi. Bursa’ya Aşıklar Derneğinin düzenlediği “Çağımızın Hastalığı Kanser” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Bursa ya Aşıklar Derneğinin Ördekli  Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu “Çağımızın Hastalığı Kanser” konferasına Dernek üyeleri ,Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi doktorlarından Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Oktay Çelik ile Bursa da bulunan Çeşitli Dernek,Sivil Toplum Kuruluşları,Siyasi Parti temsilcileri ve davetliler katılım gösterdiler. Açılış konuşmasını yapan Bursa’ya Aşıklar Derneği Başkanı Gülerman Can,” Amacımız, Bursa’nın tarihi kültürel mirasını gelenek ve göreneklerini Bursa içi ve Bursa dışını tanıtmaktır. Hedefimiz, imkanlarımız el verdiği sürece özenle çalışmaktır. Bizlere bu imkanları sağlayan başta sayın Valimiz İzzettin Küçük,Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Alinur Aktaş,Osmangazi Belediye Başkanımız sayın Mustafa Dündar ve diğer ilçe Belediye Başkanlarımız ve Kaymakamlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

“Çağımızın Hastalığı Kanser” konferansının  sunumunu Bursa’ ya Aşıklar Derneği üyelerinden Ömür Uçar Bulut yaptı. Açılış ve sunumdan sonra Süreyya  Kaya davetlilere kendi şiirini okudu.Daha sonra Aslı Kaya’nın konuşması ve ondan sonra Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi doktorlarından Genel Cerrahi Uzmanı OP.Dr.Oktay Çelik ‘in konuşmacı olarak katıldığı konferansta Oktay Çelik katılımcılara, “Çağımızın  Hastalığı Kanser” hakkında  sunum yaparak Kanser ile ilgili çok önemli bilgiler verdi.

Beyaz Kaplan Tiyatro ekibi, “Değerlerimiz“ adlı Tiyatro Oyununu  izleyenlere sundu.Tiyatro oyunundan sonra Bursa ya Aşıklar Derneği tarafından derneğe hizmetleri bulunan kişi ve kuruluşlara dernek yönetimi tarafından plaketleri verilerek etkinlik son buldu. 









Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.