Hava Durumu

Çakırca yeni hizmet binasına kavuşuyor

Merkeze yeni bağlanan 10 ilçede ulaşımdan çevreye, kırsal kalkınmadan spora kadar her alanda önemli yatırımları bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, İznik’in Çakırca Mahallesi’ne de modern bir hizmet binası kazandırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2016 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2016 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Çakırca yeni hizmet binasına kavuşuyor

Kent merkezinde olduğu gibi merkeze yeni bağlanan 10 ilçeyi de daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla ,Büyükşehir Belediyesi, İznik’in Çakırca Mahallesi’ne hizmet binası yapılması yönündeki talepler üzerine harekete geçerek , bölgeye yeni bir hizmet binası kazandırıyor. Modern mimarisiyle dikkat çeken proje iki katlı olarak inşa edilecek ve alt katında muhtarlık, sağlık evi ve mesleki kursların düzenleneceği bölümler, üst katta ise düğün başta olmak Bahis Siteleri üzere her türlü etkinliğin yapılabileceği çok amaçlı bir salon olacak.

HEDEF; HALKIN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte hizmet binasının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Hizmet binasının yapılacağı alanda deplase işlemlerinin tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde temeli atıp, kısa sürede de binayı tamamlamayı amaçladıklarını dile getiren Başkan Altepe, halkın beklentilerini kısa sürede karşılamayı hedeflediklerini söyledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.