Hava Durumu

Cemre Bursa’nın Gururu Oldu

Osmangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde Bursa’da gerçekleştirilen Büyükler Badminton Türkiye Şampiyonası sona erdi. Toplam 400 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, Osmangazi Belediyesi’nden Cemre Fere, tek bayanlarda Türkiye Şampiyonu, çiftlerde ise Türkiye 2.’si olarak büyük bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2017 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2017 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Cemre Bursa’nın Gururu Oldu
Osmangazi Belediyesi Acemler Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada, 32 ilden 74 kulüp ve 400 sporcu mücadele etti. 16-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalara 25 sporcu ile katılan Osmangazi Belediyesi Badminton Takımı’ndan Cemre Fere, tek bayanlar kategorisinde rakiplerini set vermeden yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Fere, tek bayanlardaki başarısının ardından mücadele ettiği çiftler kategorisinde de, Özge Bayraklı ile birlikte Türkiye 2.’si oldu. 4 gün süren ve büyük çekişmelere sahne olan şampiyonada, karışık çiftler kategorisinde mücadele eden Ahmet Can Oruç ve Neslihan Yiğitler, Türkiye 3.’sü oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, turnuvaya katılarak başarılı sonuçlar elde eden sporcu ve teknik heyeti başarılarından dolayı kutladı.


Bursa’da gerçekleştirilen şampiyonaya ev sahipliği yapan Osmangazi Belediyesine teşekkür eden Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, “Daha önce ülkemizi olimpiyatlarda temsil eden Neslihan Yiğit ve Özge Bayrak’ın da yetiştiği salonda gerçekleştirilen turnuvada, örnek ev sahipliği için Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a teşekkür ederiz. Bu turnuva, aynı zamanda Dünya ve Avrupa şampiyonları ile, 2020 Olimpiyatları’nda mücadele edecek milli takımlardaki sporcularımızın belirlendiği bir turnuva da oldu diyebilirim. Dereceye giren sporcularımızdan Milli Takıma dahil olanlar, 23-26 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Avusturya Open Turnuvası’nda Olimpiyat kotası için mücadele edecek. Dereceye giren sporcu ve hocalarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.