ÇİĞ KÖFTE DENİNCE AKLA ‘SAZENDE' GELİR
 

Öncelikle Meltem Hanım sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında ise Sazende Çiğ Köfte ve Dürüm'ün kuruluşu ve bugünlere geliş süreci ile ilgili bizlere ve okuyucularımıza bilgi verirseniz sevinirim?

 

Elbette, memnuniyetle. Yeşilyayla Anadolu Teknik Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi ise Kocaeli Üniversitesi Turizm Konaklama Bölümünden 2014 yılında mezun olarak tamamladım. Mezuniyet sonrası Bursa'da bir müddet otellerde çalıştım. Çalışmayı çok sevdiğimi ayrıca belirtmek istiyorum Sonrasında ise Uludağ Üniversitesi 2 yıllık Gıda Bölümünü kazandım ve oradan da 2016 yılında mezun oldum. İkinci üniversiteyi bitirdikten sonra ülke çapında kurumsal bir firmada ürün denetleme personeli olarak 1 sene kadar çalıştım. Buradaki çalışmalarım esnasında şehir dışı çalışmalarının ağırlık kazanması ile birlikte babam buna izin vermedi ve sonrasında babam Muharrem Özer'in de büyük desteği ile "Sazende Çiğköfte ve Dürüm" adıyla Panayır mahallesinde ki bu şubeyi 14 Ekim 2017'de açarak faaliyetlerimize başladık. Çiğköftemizi elde günlük olarak yoğurup yapan Atilla Ustamızı da burada zikretmek istiyorum. Kesinlikle günlük olarak yapmakta ve tezgâhımızda müşterilerimize sunmaktayız hiçbir zaman günü geçmiş ürün ertesi güne kalmamaktadır. Bu "kural"  bizim olmazsa olmazımızdır.

 

Peki Meltem Hanım bizlere menünüz ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

 

Menümüzde acılı, normal ve özel çiğköftemiz bulunmaktadır. Bu çiğ köftelerimizi isteyenlere  "Dürüm" şeklinde, isteyenlere ise "Porsiyon" olarak servis edebilmekteyiz. Ayrıca panayır ve çevresine, Bursa Modern, Yasemin Park, Sinpaş ,Bakyapı ve hatta Demirtaş'a kadar da paket servisimiz bulunmaktadır .Belli bir limit dahilinde Bursa merkeze kadar bile  kendi otomobilimizle servis  edebildiğimizi de sırası gelmişken söylemek istiyorum.

 

Meltem Hanım gerçekten de vatandaşlarımızdan, halkımızdan güzel bir teveccüh gördüğünüz aşikar. Peki, bizlere tercih edilme nedenleriniz ile ilgili üç ana unsuru sorsam neler söylersiniz?

------

1-Güleryüz ,

2- Kaliteli hizmet

3- Ve tabii ki doğal ürünlerden meydana gelen güzel lezzetlerimiz olarak sıralayabilirim.

 

Doğal ürünler dediniz bunları bize biraz da açabilir misiniz?

Kesinlikle doğal ürünler kullanmaktayız. Marulumuzu, maydanozumuzu ve rokamızı kendi tarlamızdan temin ediyoruz. Kelem turşumuzu yine kendimiz yapıyoruz. Diğer turşu muzu, bulgurumuzu, salçamızı olsun hepsini Elazığ'dan memleketten özel olarak getiriyoruz. Acı toz baharatlarımızı Antep'ten, yine limonumuzu da Mersin'deki kendi tarlamızdan temin ediyoruz. Acı ezmemiz ev yapımıdır. Annem Pervin Özer tarafından yapılmaktadır. Şunu söylemek istiyorum ki sadece ezmemizi almaya gelen birçok müşterimiz bulunmakta.

 

Genel olarak hayatınızdan memnun musunuz? Kendinizle barışık mısınız?  Meltem Hanım.

 

Elbette. Babam Sağ Olsun beni mutlu etmek için her şeyi fazlasıyla fedakarca yerine getirdi. Dükkân aldı. Dekorunu bile istediğim şekilde yaptım ve yerleştirdim. Ona buradan tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Ve böyle güzel bir iş yerine, mekana sahip olduğum için çok mutluyum. İlerleyen süreçte çok daha güzel bir çalışma ortamı yakalayacağımıza eminim.

 

Bu mesleğe girmemiş olsaydınız küçükken çocukluğunuzda hayalinizdeki meslek hangisiydi?

 

Benim Hayalimdeki meslek anaokulu öğretmeni olmaktı. İki kardeşim de elimde büyümüş olmalarından dolayı çocuklara karşı her zaman aşırı bir sempatim ve ilgim vardı, Burada da birçok çocuk müşterilerimiz var ve aramızdaki diyalog gayet iyi. Müşterilerimiz evlerine paket istediklerinde paket servisi benim yapmam yönünde çocuklarından telkin aldıklarını da duymak beni ayrıca çok sevindiriyor.

 

Bilindiği üzere son zamanlarda işsizlik oranları bayağı bir yüksek çıkmakta, gençlerdeki işsizlik oranları ise genel değerlerin neredeyse iki katı, sizde genç başarılı bir girişimci olarak bu konuyla ilgili gençlere neler tavsiye edersiniz?

 

Hayallerinden vazgeçmemelerini onlara söylemek istiyorum. Bir yerlere gelebilmek için en aşağıdan başlayarak yukarıya doğru yavaş yavaş çıkılması gerektiğini hiç unutmasınlar. Kendi bulundukları konumu küçümsemeden çalışmalı ve ileriki süreçte daha başarılı olarak kademe kademe yukarılara çıkmalarını buradan onlara tavsiye etmek istiyorum.

 

Röportajımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak neler eklemek istersiniz?

 

Daima kaliteli hizmet amacındayız. Müşterilerimiz geldiklerinde kendilerini işyerimizde dükkanımızda rahat hissetmeleri için her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bütün mahalle sakinlerimizi ve bölge halkımızı mutlaka bu güzel doğal organik lezzetlerimizden tatmaları için dükkanımıza bekliyoruz. Diyerek sözlerini tamamladı.

 

Neredeyse %100 oranında kendi organik ürün ve lezzetlerini halkımıza sunmakta olan Sazende Çiğköfte ve Dürüm'ün işletmecisi Sayın Meltem Özer'e ve değerli babası Sayın Muharrem Özer'e bizlerde Gazete Bursa ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerin de başarılar diliyoruz. Ayrıca birbirinden güzel lezzetli bu çiğ köfteleri gönül rahatlığıyla Bursa'daki bütün hemşerilerime özellikle önermek istiyorum, kesinlikle pişman olmayacaklarını da eklemek istiyorum.

 

 

İletişim Bilgileri:

Panayır Mahallesi,

3.Pınar Caddesi    No: 250

GSM :0 530 743 22 12

Osmangazi /Bursa

 
HABER: AYŞEGÜL ALTINTAŞ

 



Gazete Bursa
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner37

KLİNİK PLATESLE KENDİNİZİ DİNÇ HİSSEDİN
Ebru Şahin Klinik Pilates merkezinin kurucusu fizyoterapist Ebru Şahin Altındal ile başta klinik pilates olmak...

Haberi Oku