Hava Durumu

CLK Uludağ Elektrik aşure günü, müşterilerinin ağzını tatlandırdı

CLK Uludağ Elektrik, aşure gününde Genel Müdürlük binası ve diğer Müşteri işlem Merkezlerinde gelen müşterilerine aşure ikram etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
CLK Uludağ Elektrik aşure günü, müşterilerinin ağzını tatlandırdı
 Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da görevli elektrik tedarik şirketi olarak hizmet veren CLK Uludağ Elektrik, Muharrem ayının 10’ncu günü olan aşure gününde Merinos’ta bulunan Müşteri İşlem Merkezi’ne(MİM) işlem yapmak için gelen müşterilerine aşure ikram ederek, aşure gününü kutladı.  Gelen müşterilerinin aşure ayını tek tek kutlayan ve kapıda kurdukları kazanlardan, müşterilerine aşure ikram eden CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “10 gün önce yeni bir hicri yıla başladık. İnşallah ülkemizin geçtiği sıkıntılı günleri atlatıp, çok güzel ve bereketli bir yıl geçirmeyi diliyorum. Bugünün feyiz ve bereketinden müşterilerimizle beraber istifade etmek istedik. İşlem merkezlerine gelen müşterilerimize aşure ikram edip güzel bir gün geçirmeyi umut ediyoruz” dedi.

CLK Uludağ Elektrik’e işlem yapmak için gelen vatandaşlar ise böyle bir sürprizle karşılaşmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ve aşureyi çok beğendiklerini ifade etti. Bu özel günde böyle bir ikram için CLK Uludağ Elektrik’e teşekkür etti.

Dört bölgede hizmet veren CLK Uludağ Elektrik, yarın diğer Bölge Yönetmenliklerinde de müşterilerine aşure ile karşılamayı planlıyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.