Hava Durumu

Çocuklar Büyükşehir’le şenlendi

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde sadece 20 Mayıs Çarşamba günü sokağa çıkma hakkı bulunan 0-14 yaş arası minikler, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kendileri için Muradiye Parkı’nda kurduğu oyun ve spor platformlarıyla açık havada stres attı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2020 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2020 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Çocuklar Büyükşehir’le şenlendi
 Bursalı çocuklar, 4 saatlik sokağa çıkma iznini ‘Büyükşehir Belediyesi sayesinde’ eğlenceye dönüştürdü. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından, 11:00-15:00 saatleri arasında sokak kısıtlaması kaldırılan ‘0-14 yaş arası çocuklar için’ Muradiye Parkı’na çeşitli oyun düzenekleri ile mini golf platformları kuruldu. Ebeveynleri ile birlikte parka gelen çocuklar, spor hocaları eşliğinde doyasıya pratik yaptı, güneşli havada oyun oynamanın tadını çıkardı. Etkinlikte ayrıca ‘gerekli hijyenin sağlanması ve miniklerin dış etkilerden korunması hedefiyle’ katılımcılara maske ve eldiven dağıtıldı, eller dezenfeksiyon malzemesiyle temizlendi.

 

Karantina nedeniyle evde çok sıkıldıklarını, kendilerine ikinci kez verilen sokak izninin eğlenceye dönüşmesinden dolayı büyük sevinç yaşadıklarını belirten minikler, özellikle golf spor platformlarını boş bırakmayarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.