Hava Durumu

Çocuklar yardıma koşuyor

İznik Belediyesi ile Lollipop Eğlence Cafe tarafından düzenlenen "Çocuklar Yardıma Koşuyor" etkinliği İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın katılımıyla yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2016 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Çocuklar yardıma koşuyor

İznik’te  bulunan Tüm Ana Okulu öğrencilerin belirli saatlerde Lollipop Eğlence Merkezine gelerek hem eğleniyor, hemde Bayır Bucak Türkmen Çocuklarına elbise ve oyuncaklarını gönderiyor. Kendi elbise ve oyuncaklarını kolilere yerleştiren Ana Okulu öğrencileri anlamlı hediyeleri Türkmen Çocuklarına yollamanın sevincini yaşarken, Lollipop eğlence cafe'de minikleri eğlendirirken İznik Belediye Başkanı Osman Sargın 'da miniklere meyve suyu ikramında bulundu. Lollipop Eğlence Cafe sahibi Merve Kıran yaptığı açıklama da" Minik öğrencilere yardım bilinci yerleştirmek amacı ile güzel bir bonus veren siteler organizasyon gerçekleştirdik. Bu Organizasyon'a destek veren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ana Okullarına teşekkür Gencobahis ediyorum" dedi.

BAŞKAN SARGIN DA OYNADI

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise " Bayır Bucak Türkmen Çocukları için düzenlenen bu anlamlı projeden dolayı kutluyorum. Buna gönül veren Lollipop eğlence cafe ve Ana Okullarına özellikle minik öğrencilere ve ailelerinde destek ve katkılarından dolayı kutluyorum. İlçemizde böyle güzel projeleri görmek bizleri mutlu ediyor. Anlamlı ve güzel projelerin her zaman yanında destekçisi olacağız" dedi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın bir süre öğrencilerle ilgilenirken, Minik öğrencilerle birlikte hamurdan heykel ve oyuncak oyunu da oynayarak onların gönlünü aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.