Hava Durumu

CUMALIKIZIK’TA ‘PANDEMİ’ ZİRVESİ

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek pandemi süreci ile ilgili gelişmeler ve alınacak önlemlerle ilgili istişarede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2020 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2020 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
CUMALIKIZIK’TA ‘PANDEMİ’ ZİRVESİ
 Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın ev sahipliğinde, Cumalıkızık’ta düzenlenen toplantıya Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, Yıldırım İlçe Jandarma Komutanı Hacı Ahmet Önder, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, Yıldırım İlçe Sağlık Müdürü Ferhat Ekinci, Yıldırım İlçe Müftüsü İbrahim Halil Demir, Vakıf, Samanlı, Hamamlıkızık, Karapınar ve Cumalıkızık Mahalle muhtarları katıldı. Yıldırım Belediyesi olarak salgın ile ilgili ilk günden itibaren aldıkları önlemleri hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bu zor dönemde hassasiyetle tüm ekiplerimiz, hemşehrilerimize yardımcı olmaya çalıştı, çalışmaya da devam ediyor. İçerisinde bulunduğumuz bu pandemi sürecinde sizlerde bizlerle birlikte vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak adına ciddi bir çalışma gösterdiniz. Yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla bu süreci el ele vererek hep birlikte atlatacağız. Rabbim, devletimize, bu aziz millete canla başla hizmet eden başta sağlık personellerimiz olmak üzere tüm kamu çalışanlarımıza ve işçilerimize kolaylıklar versin” diye konuştu.

‘ŞEHRİN YÜKÜNÜ TAŞIYAN KADROLARIZ’

Şehri ileriye taşımak ve sorunların çözümü noktasında muhtarların görüş ve önerilerinin önemli olduğunu dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Amacımız Yıldırım’ı bir adım ileriye nasıl götürebiliriz. Bu konuda ve sorunların çözümü noktasında sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli. Muhtarlarımız, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediyemiz ile bir köprü vazifesi görüyor. Sizler, bizim gözümüz, kulağımızsınız. Bir anlamda hem halkın temsilcisi hem de bizi temsil eden bir işleviniz var. Biliyorsunuz ki vatandaşın gözünde muhtar, devleti ya da resmi kurumları temsil eden birinci basamaktır. Bu bağlamda mahallelerimizin sorunlarını öncelikle sizlerden alarak, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda muhtarlar istek ve önerilerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.