Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti Bursa'ya başarı ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2018 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2018 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti Bursa'ya başarı ödülü
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satırbaşları:

Türkiye'nin 24 Haziran seçimlerini başarıyla geride bırakarak demokratik olgunluğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini belirten Erdoğan, milletin cumhurbaşkanlığında şahsına teveccüh göstererek, Mecliste de AK Parti'yi birinci yaparak tercihini bir kez daha istikrardan, güvenden, büyümeden, kalkınmadan yana kullandığını vurguladı.

Gündeme dair konuları da değerlendiren Erdoğan konuşmasının ardından AK Parti Siyaset Akademisi'nde dereceye giren kursiyerlere de plaketlerini verdi.

BURSA İL BAŞKANI SALMAN 2. OLDU

18. dönem Siyaset Akademisi'nde 'En başarılı organizasyon' dalı 2.'si olan Bursa AK Parti İl Başkanlığı'nın ödülünü İl Başkanı Ayhan Salman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.

BURSA TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

Başkan Salman, ödül töreninin ardından sosyal medya hesabından toplantı ve ödül töreninden fotoğraflar paylaşarak, altına da şu notu düştü;

"18.Dönem Siyaset Akademisi en başarılı organizasyon Türkiye 2. si ödülünü Sayın Cumhurbaşkanımız' dan Bursa Teşkilatımız adına almanın onurunu yaşıyoruz".

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.